GTX5030 Metalo Detektorius, skirtas Suaugusiems ir Vaikams po žeme Metalo Detektorius, Ieškiklis Aukso Detektorius Treasure Hunter Gold Digger

€42.92

€54.33

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

VISI Metaliniai ir DISKO Du Veikimo Režimai: su VISAIS Metalo režimu įvairių rūšių metalo su auto žemės pusiausvyrą ir didelio jautrumo, ir DISKO režimas diskriminuoti kokio metalo yra rastas.

Reguliuojamas Stem: leidžia reguliuoti detektoriaus ilgio, kad būtų patogiau naudoti.Garsas Reguliuojamas: su garso reguliavimo rankenėlę, galite nustatyti produkcijos apimties garsiai garsiakalbio ar ausinių.

Peržiūrėti Metrų ir Žymiklį: ekrano sąsaja yra aiškiau ir greičiau skaityti, skaitiklio rodyklė sūpuoklės į dešinę, jei metalo yra rastas.

Patogus Dizainas: su rankenėle ir arka paramą, kuri gali jums atlikti ir valdyti savo detektorius patogiai, įsitikinkite, kad šis detektorius yra lengvas, skirtas įvairaus ūgio ir amžiaus.

Praktinių & Universalus: tinka rasti ir išbandyti metalinius daiktus, aukso ir sidabro papuošalų, monetų, paminklai ir kt.Ar esate jaunieji lobių medžiotojai ar patyręs metalo aptikimo mėgėjų, jūs galite lengvai naudoti jį.

Lengva Naudoti: o įspėti ir rodykle rodo aptikti iš metalo.

Darbo Režimas: Visi metaliniai ir DISKO

Jautrumas: Maks.depthgreater nei 180mm dėl U. S ketvirtį visose metalo režimas

Aptikti Objektus: Metalo (geležies nagų, geležies danga, aliuminio linijos, mažos aliuminio gaminys, monetos, aukso, bronzos, sidabro)

Veikimo Dažnis: 5.69 KHz

Maitinimo šaltinis: 2 x 9V baterijos (neįtraukta)

Darbinė Srovė: Laukimo 10mA, Max. 70mA

Aptikimo Nuoroda: Mechaninė žymiklį režimu, o režimas

Naudojimas: Bandymų metalo svetimkūnis r aw medžiagų, kuro ir maisto, aptikti požeminių vamzdynų & linija, archeologija, žvalgyti, rasti paslėptų lobių aukso, sidabro ir metalo eksponatų įsigijimas laužas, metalo pramonė, muitinės ir saugumo patikrinimo, nustatymo interpolo paieška, tikrinti metalo užsienio institucijų expressage ir bagažo.

"PASIDARYK pats" Tiekia: Elektros

Maitinimo Tipas: Baterijos

Modelio Numeris: GTX5030

Su skystųjų KRISTALŲ Sn, Ar Ne: Taip

spalva:Geltona+juoda

Medžiaga:plastikas

dydis:Reguliuojamas Stem: Maks.ilgis: 1080mm / 42.52 colių, Min.ilgis: 780mm / 30.71 colių, Vandeniui nelaidi Paieškos Ritė, Skersmuo: 200 mm / 7.87 colių, Garsiakalbio ar Ausinių Lizdas: 1.2 colių

Pakuotės Turinys:

1 x Metalo Detektorius Pagrindinis įrenginys

1 x Porankiu

2 x Prisijungimas Lazdele

1 x Paieškos Ritė

1 x ausinių

1 x Instrukcija (anglų k.)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: arco junginys, gtx 5030, detektorius, metalo md4030, metalo detektoriaus professione, detektorius aukso, detektorius, metalo, ritė detektorius, metalo, 705, Detektorius, aukso metalo detektorius

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris Metalo Detektoriaus Pagrindinis Įrenginys
Prekės Pavadinimas MiLESEEY
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų