Šiaurės Menininkas Žmogaus Veido Keraminių Gėlių Vaza Namų Puošybai Modernus Gėlių Vaza Augalų Savininko Stalas Hydroponics Kambario Dekoro

€17.63

€29.38

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Parametrai: Pavadinimas:Šiaurės Menininkas Žmogaus Veido Keraminių Gėlių Vaza Spalva : Kaip nuotraukoje Medžiaga: Keramika Pakuotė: Kartoninė Dėžutė + Putplastis + Burbuliukų Maišelį pakuotę įeina : 1 VNT Vaza Funkcija: 1.100% Brand new ir aukštos kokybės! 2.Klasikinis stilius ir dizainas. 3. Vazos yra daugiausia pagaminti iš keramikos.Jos išvaizda yra gražus ir sklandus, ir ji yra pagaminti iš brangių medžiagų, tokių kaip taurieji kristalų.Modernių namų dekoracijas nėra pakankamai praktinės naudos.Vis daugiau ir daugiau dizaineriai įtraukti protingas idėjas, ir funkcija beautifying namuose yra taikomos įprastos namų dekoracijas.Pranešimas: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.Prašome leisti 1-3 cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Prekybos Vadovas

Pridėti į krepšelį -> tęsti apsipirkimą -> Peržiūrėti krepšelį -> Patikrinti, ar yra visi elementai -> Pirkti dabar -> Pasirinkti prekybos metodas -> Patvirtinti mokėjimą.

Vežimas

1.Sekimo informacija yra rengiama už kad virš $5 taigi mes suggset jūsų užsakymas virš $5 arba pasirinkti Reikšti, kad turite stebėjimo informaciją.

2.Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 darbo dienos po apmokėjimo.

3.Mes laivas savo paketą DDU,"muitai ir mokesčiai nesumokėti",jūs atsakote už papildomus mokesčius už užsakymą clearace jei atsitinka.

4.Pristatymo laikas:Paprastai ji trunka apie 15-30 darbo dienų po to, kai buvo paskelbtas.tačiau kartais gali būti atidėtas iki 30-60 darbo dienų, nes tranzito laikas gali skirtis , ypač duing atostogų sezoną .

Grįžti&Grąžinti

1.Jūs turite teisę grįžti ir pakeisti elementus (išskyrus nuostolius dėl netinkamo veikimo,naudojamas ir dėvėti).tačiau jums reikia mokėti visą kainą už du transportas (įskaitant laivybos,mokesčių ir muitinės išlaidas ir pan.) ir laikykite elementą, geros būklės.

2.Pastaba:prašome countact mums prieš jums grąžinti prekę mums.Ačiū labai.

Grįžtamojo ryšio ir komunikacijos

1.Labai vertiname jūsų išankstinio patvirtinimo, kai gavote savo elementą.

2.mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamą grįžtamąjį, tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.

3.prašome countact mums PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidarykite ginčus, mes stengiamės išspręsti problemą

Žymos: užpakalis vaza, veido puodą, dekoro vaza, keramikos korpuso vaza, grand vaza, užpakalis lifter, vaza papuošti namų, ruda šiaurės vaza, vaza, juoda gėlių vaza

Feature2 Hydroponic Prietaisas
Pavadinimas Šiaurės Menininkas Žmogaus Veido Keraminių Gėlių Vaza
Temos šiaurės vaza
Pakuotė Kartoninė Dėžutė + Putplastis + Burbulas Krepšys
spalva Kaip nuotraukoje
Stilius Modernus
Medžiaga Keramikos & Porceliano
Modelio Numeris GH-20072103
Funkcija Stalo Vaza
Application1 namų dekoro priedai
Feature1 Keramikos Vaza
Dydis M
Application2 Gėlių Vaza

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų