Augintiniai Katė Sėdynės Šuo Dviračių Krepšelį Sėdynės Dviračio Krepšelis, Nuimamas Priekinis Dviračio Krepšelis Vežėjas Maišelį, Dviračių Aksesuarai Berniukams, Mergaitėms

€17.32

€20.38

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Augintiniai Katė Sėdynės Šuo Dviračių Krepšelį Sėdynės Dviračio Krepšelis, Nuimamas Priekinis Dviračio Krepšelis Vežėjas Maišelį, Dviračių Aksesuarai Berniukams, Mergaitėms

Kulka Taškų: 1、Dviračių krepšelis: krepšys gali būti tvirtai prijungtas prie priekinė rankena dviračio.Tai galima laikyti gyvūnėlius, žaislai, knygos, daržovės ir pan..Ji yra gera konteinerio ir gali būti bet kur.

2、Atnaujinti su metaliniu dangčiu: Jis yra patogus, gyvūnų ar kitus daiktus vežti bagažo lentyna, ir padengti gali būti pašalinti be prarasti jį.

3、Medžiaga: Visi rankomis austi krepšelį ateina su atsparumu vandeniui, ir jis gali atlaikyti visų rūšių oras, nebus įtrūkimai arba mikroschema.

4、nereikia Jokių įrankių: Sagtis diržo tiesiai ant rankenos; lengva įdiegti.

5、Dovana: Ji yra gera dovana sau, vaikams, kolegoms ir draugams.Nustebinkite juos kitaip.

Funkcijos: 1. Dviračio krepšelis: krepšys gali būti tvirtai prijungtas prie priekinė rankena dviračio.Tai galima laikyti gyvūnėlius, žaislai, knygos, daržovės ir pan..Tai yra gera konteinerio ir gali būti bet kur.

2. Atnaujinti su metaliniu dangčiu: Jis yra patogus, gyvūnų ar kitus daiktus vežti bagažo lentyna, ir padengti gali būti pašalinti be prarasti jį.

3. Medžiaga: Visi rankomis austi krepšelį ateina su atsparumu vandeniui, ir jis gali atlaikyti visų rūšių oras, nebus įtrūkimai arba mikroschema.

4. Nereikia jokių įrankių: Sagtis diržo tiesiai ant rankenos; lengva įdiegti.

5. Dovana: Ji yra gera dovana sau, vaikams, kolegoms ir draugams.Nustebinkite juos kitaip.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pet Atlikti Maišelis Vytelių Dviračių Krepšelį

Medžiaga: gluosnis+metalas

Gaminio dydis: apie 30x25x30cm/11.81*9.84*11.81 colių

Ketaus dangčiu dydis: apie 30*25*15 cm/11.81*9.84*5.91 colių

Svoris: apie 655g

Paskirtis: įvairių dviračiai, kalnų dviračiai, motoroleriai ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

Vytelių Krepšelį*1

Metalinis Gaubtas *1

Mūsų Brazilija draugai:Brazilija Pašto laikinai paskelbė, kad ji bus imti mokestį iš maždaug US$3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku).Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija, ir bus grąžinta, jeigu jis nėra mokama.Jeigu tu negali priimti mokėti $3.5 Muitinės Mokestis, Pls nedėkite užsakymo.

Daugiau informacijos, prašome patikrinti jį šią nuorodą, ačiū už jūsų supratimą!

Žymos: krepšys bicycl, bolsas ciclismo, dviračių priedai bendrieji, cubrebotas ciclismo, bycicle dviračių krepšiai, lepim, ciklo krepšys bicycle, "pasidaryk pats" dviračio krepšelis priekyje, šuo automobilio sėdynės m, kelių bikepacking

Funkcijos 1 Vaikų Dviračių Krepšelį
Pavadinimas Šuo Dviračių Krepšelį
Sertifikavimo CE
Medžiaga Vytelių
Funkcijos 2 Dviračio Krepšelis, Priekiniai Rankenos
Elemento Tipas Dviračių Vežėjai
Funkcijos 3 Šuo Dviračių Vežėjai
Modelio Numeris Šuo Dviračių Krepšelį
Funkcija Su Dangteliu

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų