Šuo Vonia, Chalatas, 365g Mikropluošto Super Absorbentas Šuo Chalatas Kačių Mažų ir Didelių Šunų, Greitai džiūsta Pet Maudymosi Rankšluostį Šiltas Kailis

€9.59

€15.99

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PRODUKTO SAVYBĖS:

1.MEDŽIAGOS -- 100% premium Mikropluošto, šis audinys yra patvarus ir sugeria vandenį gerai,lengva valyti, skalbimo mašinų yra.

2.DYDIS INFORMACIJOS -- iš Viso yra 5 dydžiai nuo XS iki XL, mažų,vidutinių ir didelių šunų ir kačių visi bus puikiai tinka, prieš pateikdami užsakymą, prašome įvertinti savo augintinio atgal ilgio, tada pasirinkti tinkamą dydį savo augintinio.Krūtinės ir kaklo turas yra reguliuojamas,jie padengti savo šuns kūnas daug geriau.

3.SUPER ABSORBENTAS & GREITAI džiūsta -- Šis chalatas gali būti taikomas jūsų gyvūnėlio kūną, jei jūsų augintiniai išsimaudyti duše ar sušlapti lietuje, padėti jiems dėvėti chalatą sausas drėgmės greitai iš savo plaukų.

4.LENGVA NEŠIOTI -- Tas chalatas yra šviesos,jei jūs planuojate turėti flied kelionę su savo augintiniai, galite įdėti šį chalatą krepšyje, gal jums reikia, kai jūsų augintiniai gauti drėgmės iš laukinių.

5.LAIKYTI ŠILTAI -- Tai chalatą taip pat gali būti naudojamas kaip šiltas kailis žiemą, jei jums pasirinkti tinkamą dydį jūsų augintiniai (kaip pasirinkti rasite dydžio diagramos), jie bus vaikščioti ar paleisti laisvai, kaip ir dėvėti chalatą.Jei bijai, jūsų augintiniai sugauti šaltą žiemos naktį, šis chalatas, taip pat gali būti naudojamas kaip pižama.

Žymos: elektros rankšluostį šilčiau, naminis šuo vonia, šuo skraiste "pasidaryk pats", plunksnų apdaras, colier, pet maudymosi rankšluostį, hat pizza, šuo vonia vamzdis, šuo chalatai, pet rankšluostį

Medžiaga 365g mikropluošto
Rinkinys Tipas No
spalva mėlyna, geltona, žalia, violetinė
Proga Po maudymosi
Prekės Pavadinimas ŠLOVINGĄ KEK
Funkcija super absorbentas, greitai džiūstantis
Stilius Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis XS,S,M,L,XL
modelis no
Lytis Berniukas/Mergaitė Šunų Drabužius
Tipas Šunys
Dropshipping priimti
Tinkamas Veislės katės, Mažų, ir didelių šunų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų