Nuotolinis Vartų Kontrolės Telefono Atidarytuvas Drebulys Operatoriaus Atidarymo Gsm Durų Belaidžio Rtu5035 Prieigos 900/1800 Mhz Atidarytuvas Jungiklis Relė

€18.71

€25.63

-26 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Nuotolinis Vartų Kontrolės Telefono Atidarytuvas Drebulys Operatoriaus Atidarymo Gsm Durų Belaidžio Rtu5035 Prieigos 900/1800 Mhz Atidarytuvas Jungiklis Relė

GSM Vartų Atidarymo RTU5035 yra labai paprastas prietaisas, kuris gali būti naudojamas įgaliotas durų prieiga, valdymo vartai, perjungimo nuotolinio įranga, automobilių parkavimo sistemos.Iš tikrųjų GSM Vartų Atidarymo RTU5035 gali būti naudojami tose vietose, kurios reikalauja įjungimas/IŠJUNGIMAS jūsų sistemos, mašinos, įranga, nuotoliniu būdu su nemokamu skambučiu iš savo mobiliojo telefono ir apsaugoti savo turtą.

Tiesiog surinkite iš Įgaliotojo Vartotojo numerį, tada Barjerą ir durys yra atidarytos, ar mašina yra įjungti arba išjungti GSM Vartų Atidarymo.Nėra ryšio išlaidas, GSM Vartų Atidarymo atmeta skambutį iš įgaliotų numerį, tada atlieka įjungti/IŠJUNGTI veiksmų.

Be to, RTU5035 su 2 skaitmeniniai įėjimai skaitmeninių įėjimų, kai bet vienas iš įėjimų sukėlė, bus pradėti sirena ar įjungti šviesą, tuo tarpu, į RTU5035 atsiųs SMS Įspėti, kad savininkai iš karto.Tai yra labai naudinga, jei jums reikia apsaugoti savo turtą su pigių sprendimas.

1.Jokių pokalbių tarifus.GSM Vartų Atidarymo atmeta skambutį iš įgaliotų numerį, tada atlieka įjungti/IŠJUNGTI veiksmų pirmosiose " žiedas;

2.Tai nebėra tradicinių atidaryti duris, bet tai yra įdomiau, atidaryti duris paspausdami jį.

Spalva: sidabrinė

medžiaga: metalas

3.Daug kartų. (vartai, stulpeliai, tvoros, garažo vartai, žaliuzės ir prieigos prie durų ar mašinos);

4.Saugus - Naudojant skambintojo ID (identifikavimo, nežinomų skambinančiųjų yra ignoruojami;

5.Galima valdyti iš bet kur, atstumas ne riba;

6.Pridėti arba pašalinti vartotojams SMS Tekstas komandą;

7.Nereikia teikti nuotolinio valdymo skirtingiems vartotojams;

8.Iki 999 įgaliotas telefono numeriai gali būti konfigūruojamas;

9.Du Skaitmeniniai įėjimai durų jutiklis, judesio davikliai ar kitų daviklių, siekiant apsaugoti jūsų durys ir langai, jei nors vienas iš jų sukėlė atsiųs SMS alert pranešimą ir pradėti sirena iš karto;

10.Vienas išėjimo relės reitingų 6A/240VAC prijungimo jungiklis durų ar mašinos;

11.Relė veiksmų grįš SMS patvirtinimo, kad savininkas, ši funkcija gali redaguoti vartotoją;

12.Remiantis GSM Tinklo, taikoma daug programų.

Vardinė Įtampa: 12VDC 1

Darbinė temperatūra: -10℃-+60℃

Laikymo temperatūra: -20℃-+60℃

Santykinė drėgmė: 10-90%, Be kondensacijos

Darbo dažnis: 900/1800MHz

Ryšio protokolas: GSM ETAPAS 2/2+ (nurodomi duomenys, paslaugos)

Laidines Zonas: 2

Signalas: 3G

Susijusios Įtampos Išėjimo Relės: 6A/240V AC

Pakuotė:

1 x RTU5035 GSM Vartai Opener

1 x Geras Pelnas Antena

1 x Kortelės Pin

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.dazasvydziomusiai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.dazasvydziomusiai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Žymos: rf relay 1ch 12v, ios relay imtuvas, RTU5024, rtu5035, ir nuotolinio valdymo, crystal mhz, remot jungiklis, vaizdo žaidimų controles, 3g relė, valdyti vartus

Belaidis Ryšys IR
Kanalas 1
Naudoti Universalus
Paramos PROGRAMĄ No
Pakuotė Taip
Modelio Numeris -
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų