Eva Plaukų 360 Nėrinių Priekinės Peruką Prieš Nupeštos Su Kūdikio Plaukų Brazilijos Garbanotas Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Už Juodaodžių Moterų Remy Plaukų

€67.51

€125.02

-46 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

----100% Žmogaus Plaukų----- Brazilijos plaukai yra 100% žmogaus plaukų, gali būti balinti, permed, ir chemiškai apdoroti.

----Patvarus & Smoothy----- Brazilijos plaukų yra patvarus.ne raizginys, nr. praliejimo.Visiškai sklandžiai, nuo viršaus iki pabaigos.

----Švelniausiu ir Gamtos----- Brazilijos plaukai yra vienas iš geriausių pardavimo plaukų tipams, jis yra vienas iš švelniausiu, lighweight, natūraliai atrodančius tipų plaukų.

----Sveiki Baigiasi----- Vienas Tempti plaukai: plaukų susideda iš kelių ilgių plaukų, kad plaukai tampa storiausias viršuje plaukai, plonos žvakės viduryje ir yra plonas galuose.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, 360 nėriniai, 360 priekinės nėriniai perukas, 250 tankis, džiazo žvaigždės, perukas, 360 šilkiniai nėrinių priekinės perukas, shangke trumpas perukas, nėriniai priekiniai vyras, eva perukas

Kepuraitė Dydis Vidutinis Dydis
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Elementų Pakuotėje 1 Gabalas, Tik
Tekstūra Garbanotas
Medžiaga Žmonių Plaukų
Bazinė Medžiaga Šveicarijos Nėriniai
Elemento Tipas perukas
Tinka Miršta Spalvų Visos Spalvos
Perukai Ilgis ilgai
Gali Būti Permed Taip
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Spalvos Nėriniai Vidutinio Ruda
Pateiktas Metodas Pusę Mašinos Pagamintas & Pusė Ranka Sąlygotosios
Nėriniai Perukas Tipas 360 Nėriniai Priekinio Perukai
Prekės Pavadinimas Eva Plaukų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų