Lily Gėlės Pjovimo miršta naujas die cut &mediniai miršta Tinka bendra mirti pjovimo mašinos į rinką

€18.52

€24.69

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dear Klientas:

Prašome kreiptis į size1in = 25.4 mm nuotraukoje.Mūsų produktai, tikimės, atneš jums daug įdomus.Aukštis mirti peilis yra 15,8 mm, kuris yra tinkamas common mirti pjovimo mašinos į rinką.

Gali sumažinti įvairių tipų medžiagų, pavyzdžiui, vizitinės kortelės, popieriaus, audinio, odos, magnetinio popieriaus ir kt.Jis suteikia jums galimybę išbandyti daugiau rankų darbo medžiagos.Gamina netikėtų rezultatų.

Specialus priminimas: Šis produktas yra medinis pelėsių.Dėl medienos perdirbimo technologiją, tai yra normalu, kad valdyba turi skylių ir tarpų kraštų, kurie neturi įtakos įprastam naudojimui.Prašome įsigyti su pasitikėjimu.

Gavusi mokėjimo gavimo, mes pristatysime per 3-5 darbo dienas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).Dėl muitinės patikrinimo, oras ir pan., mes negalime garantuoti, pristatymo laiku.

Jei jums reikia skubios pagalbos iškvietimo paslaugomis, prašome susisiekti su mumis.Stebėjimo bus pateikta el. paštu.Jei jums reikia, greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis citata.

Jei negalite rasti produkto norite, galite siųsti man nuotrauką ir pasakykite norimo dydžio, mes pritaikyti tai jums.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu ir mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų darbo dieną.

Dėkojame, kad lankotės mano parduotuvėje.

Žymos: h miršta, dėžutė medinė pjaustymo miršta, mirti gabalai mašinos, šalies gėlių miršta, sulankstyti gėlės miršta, miršta vyrai, mini slimline miršta, pjovimo miršta vynmedžių gėlės, lily metalo, pjovimo miršta gėlės didelis

Prekės Pavadinimas katu
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris HY1354
Modelio Tipas Gėlė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų