3D Spandex Kėdė Padengti Valgomasis Mandala Spausdinti Kėdės Apima Aukštos Atgal Kambarį Šalis Vestuvių papuošalai Kalėdų

€4.03

€7.47

-46 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kalėdų Kėdės Apima

To Paties Modelio, Kitų Produktų

Aprašymas

Medžiaga: 90% poliesterio, 10% spandex Pakuotė: 1PC Kėdės Apima Dydžio Geriausiai Tinka Pirmininkas: Atgal Aukštis: 45~60cm(17.7~23.6 col.) Sėdynės Ilgis: 40~50cm(15.74~19.68 colių) Sėdynės Plotis: 40~50cm(15.74~19.68 colių)

Pastaba

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas.prašome suprasti, jav , labai labai ačiū.

Savybės:

-100%naujas ir aukštos kokybės. - Įdiegti ir lengvai valyti.Kad jūsų kėdė ieškoti naujų ir padaryti savo namuose daugiau gražus. - Minkštas, patogus ir kovos su raukšlėtis. - Tampus medžiagos ir ruožas, kad atsigaus greitai. - Plačiai naudojamas namuose, virtuvėje, viešbutis, biuras, vestuves, vakarėlį, šventę ar kitų specialių renginių.

Žymos: mandala gobelenas, fondo valgomojo kėdės, aksomo kėdės, platus sulankstomoji kėdė, silla žaidėjus metalo, vaiko sėdynės, kiemo rinkinys, kinijos pagalvė, silla žaidėjus xzeal, tailandas tapetai

Modelio Numeris NO
modelis SPAUSDINTI
2 funkcija Spandex Sėdynės Padengti
3 funkcija Valgomojo Kėdės Apima
Rinkinys Tipas No
Stilius Paprastas
naudoti 2 Vestuvių Kėdė
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Taboret Dangtelis
Naudoti 3 Pokylių Kėdė
Naudoti Rankos Kėdė
Funkcija 1 Elastinga Kėdės Apima
Funkcija 5 Sėdynės Raštas
naudoti 1 Viešbutis Kėdė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų