"PASIDARYK pats" Cartoon 45x36CM Rankų darbo neaustinis Audinys Lipdukas 3d Galvosūkis, Juokinga Meno ir Amatų Žaidimai Anksti Švietimo Žaislai Vaikams

€5.76

€11.53

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

"PASIDARYK pats" Cartoon 45x36CM Rankų darbo neaustinis Audinys Lipdukas 3d Galvosūkis, Juokinga Meno ir Amatų Žaidimai Anksti Švietimo Žaislai Vaikams

Techniniai duomenys:

Produkto dydis:454x36 cm maždaug

Medžiaga:neaustiniai audiniai,

★Funkcija - Siuvimo Rinkinys Mergaitėms, Meno, Amatų, gali mokyti vaikus savarankiškumo, Praktikos vaikų rankose & gyvenimo galimybė iš jaunų, plėtoti savo akis ir smegenis bendradarbiavimas

★What you get - 1 x Siuvimo Rinkiniai "PASIDARYK pats" Projektas įdomus 3d lenktynių Dizainas.Rekomenduojame amžius virš 6years.Dažymas kūdikių vaikai ir vaikystės

★Funkcija - "PASIDARYK pats" Siuvimo Rinkinys, pasiūlyti labai smagu, ir naudinga kūdikiui, merginos. 3d Dėlionė yra puiki scena, vaikų kambario stalo dekoracija, taip pat gali būti pateikti dovana tėvams ar draugams po apdaila, puikus kūrinys, lengva siūti

★Kokybės - Mielas pradedantiesiems, siuvimo rinkinys, rašiklio laikiklis modelis, pagamintas iš eco-friendly neaustinis audinys veltinio medžiagos, kūdikis saugus, jokio kvapo, netoksiškas ne vienkartiniai Turinys: 1 rinkinys "PASIDARYK pats" Rankų darbo Audinys 3d Dėlionė :Būti Purus kamuolys / vilnos viršų / ne-audiniai / kilnojamojo akių (ribbon / Plastiko saugos adata(klijai neįeina)

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

1, Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2. Mes siūlome nemokamas pristatymas Kinija po oro paštas : Paprastai, pristatymas į JAV trunka apie 20-30 dienų.

3. Pristatymas į Kanada , AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 15-39 dienų.

4. Jei jums reikia elementą, labai skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas.Mes apskaičiuosime express laivybos išlaidų už jus.Express pristatymas trunka apie 3-7 dienų atvykti.

5. Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas, please no, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės.

6. Nes kartais ji bus atidėtas dėl eismo ar skrydžio.Prašome neatidaryti ginčų mums.Mes prisiimti atsakomybę išsiųsti arba grąžinti už prarastą daiktą.

Apmokėjimas :

1. Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.dazasvydziomusiai.lt .Galite pasirinkti metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.dazasvydziomusiai.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Visi mokėjimo turi būti baigtas per 3 dienas, kitaip rezultatas bus nemokamos priminimas.

2. Importo muitai, mokesčiai arba mokesčiai nėra įtraukti į kainą, kurią mokate mums.

Atsiliepimai:

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū.

2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

3 Jūs suteikiate pardavėjas tiesa, gerų atsiliepimų, taip pat yra labai svarbu.Nes pardavėjas turi būti grindžiamas jūsų vertinimo įrašus, nustatyti, ar jūs esate geras pirkėjas.

B. regds

Žymos: žaislai, tres metų, Nulio žaislas, stuf amatų vaikai, meno ir amatų medžiaga, žymeklį amatų vaikai, meno ir amatų vaikai, žaislai, lėlės 3 metų, siūti žaislas, tyes "pasidaryk pats" vaikai, disney antklode

gėlių dydis 45x36 cm maždaug
Pakuotė pakavimo su opp maišelį, tik
Temos Gyvūnai Ir Gamta
Medžiaga Neaustinis audinys Audinys
Pastaba klijai neturi būti
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Modelio Numeris WLMDF-14001-5
Tipas Neaustinis audinys Audinys
Amžius 8~13 Metų
Prekės Pavadinimas SamKaLa
Pakavimas 1 rinkinys "PASIDARYK pats" Rankų darbo Audinys dėlionės
Stiliai 5 Stilius "PASIDARYK pats" Rankų darbo Audinys dėlionės
Įspėjimas neskirta vaikams iki 3 metų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų