5vnt Pilates Žiedas Nustatyti 9.8 Colių Pilates Kamuolys Pratęsti Diržo Ištraukiama Diržų Pasipriešinimo Juosta Pilates Žiedas Jogos Rinkinį

€14.19

€18.68

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Funkcijos: 1. Pertvarkyti Seksualus Įstaiga: Į Pilates ratas yra tinkamos visoms moterims.Ir ji yra lengvai pagerinti pusiausvyrą ir laikyseną, stiprinti savo pagrindinę jėgą, didinti lankstumą, leidžia jums atkreipti dėmesį į naudojimosi modelius, rasti pusiausvyrą, ir galiausiai sukuria sveiką gyvenimo būdą.

2. Puikiai tinka Kasdien Pratimai: puikus Pilates ratas ir kiti priedai gali skatinti sveikatos ir energijos, forma šlaunų ir sėdmenų, stiprinti raumenis, didina lankstumą, gerina laikyseną, ir deginti riebalus.Taigi, šis rinkinys tinka visiems Pilates pratimai ar joga praktika.

3. Pilnas Komplektas: Į komplektą įeina į Pilates Kamuolys, Pratęsti, Dirželis, Dirželio Tempimo, Mokymo Žiedas ir Pilates Ratą.Ir jie yra lengvas ir nešiojamų.Jūs galite atlikti pratimus, po pabudimas, plaukeliai, ir arbatos.

4. Premium Medžiagomis: Mūsų Pilates ratas yra pagamintas iš patvaraus stiklo pluošto, su guminiu korpusu, ir ji išlaikė didelį spaudimą, bandymai atsispirti poveikio ir ekstruzijos būdu.Abi rankenos yra pagamintos iš profesionalaus lygio ir didelio tankio putomis užpildytas magic žiedai paguosti čiurnos, rankos ar kojos.

5. Aukštos Kokybės Pilates Kamuolys: Pilates kamuolys skersmuo 9.8 colių (apie 24.9 cm) ir jis yra pagamintas iš tvirtos PVC.Kai ji yra naudojama sveikatingumo mankšta, ji gali padėti jums pagerinti savo pagrindinio, pagerinti lankstumą ir pusiausvyrą.Šis nešiojamas mažas Pilates kamuolys yra taip pat labai tinka po operacijos atkūrimo ir atstatymo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 5vnt Pilates Žiedas Rinkinys

Svoris: apie 680g

Dydis: apie 25*20*10cm/9.84*7.87*3.94 į

Pareigos: jogos, kultūrizmo

Pakavimo Sąrašas:

9.8 colių Pilates Kamuolys*1

Pratęsimo Dirželis*1

Tempimo Dirželis*1

atsparumas juosta*1

Pilates Ratas*1

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Žymos: ballon joga, besiūliai treniruotės joga rinkiniai moteris, priedų joga, ceragem lieknėjimo diržas, ratų joga, mankštos kamuolys, lino jogos kamuolys, kailio jogos kamuolys, mono stereo, pilat

Funkcijos 2 Pilates Kamuolys
Funkcijos 3 pilates įranga
Funkcijos 1 Joga Pilates Žiedas
Pavadinimas Pilates Žiedas Rinkinys
Funkcija Jogos kultūrizmo
Dydis About 25*20*10cm/9.84*7.87*3.94in
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pilates Žiedas Rinkinys
Svoris About 680g

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų