Kelnės Pakabos,4 Pakopos Ne Slydimo Sijonai Pakabos su 8 Įrašai-Pack 4 Erdvės Taupymo Tvirtas Prabangus "Chrome" Metalo Multi Kelnės Ha

€16.16

€24.12

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kelnės Pakabos,4 Pakopos Ne Slydimo Sijonai Pakabos su 8 Įrašai-Pack 4 Erdvės Taupymo Tvirtas Prabangus "Chrome" Metalo Multi Kelnės Ha aukščiausios kokybės Medžiagos:Mūsų 4 Pakopos Ne Slydimo Kelnes Pakabos su spaustukais yra pagamintas iš patvaraus kieto metalo su chromo apdaila, kuri apsaugo nuo rūdžių ir priešinasi dae į yout drabužiai.

Slidable Stiprus Netal Įrašų:Su slidable metalo įrašai,ji yra lengva slydimo įrašus, kad tilptų plotis sijonai,kelnes,kelnės,džinsai,drabužiai, rankšluosčiai.Sijonas pakaba funkcija įrašus su gumos danga užtikrina ne slydimo ir kovos su raukšlėtis.

Vietos Taupymas:Su 4 sluoksnių baras ir 8 įrašai,kiekvienas Kelnės Pakabos gali turėti iki bent 4 sijonai,kelnės ar kitų drabužių.Tai yra geriausias Erdvė Užsklanda Pakabos jūsų cloest ir didelį universalumą naudoti kabinti sijonai,kelnės,kelnės ar kitų drabužių ir aksesuarų.

Spalva:sidabrinė+juoda

medžiaga:metalas

Pakuotės Turinys:

4* kelnės pakaba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kelių sluoksnis lentynos, kelnių pakaba, lankstymo kablio pakabos, magiškas įrenginys, ziajać stovo, didelis įlaidai, kūdikių oranžinės spalvos tutu, japonijos apatinis trikotažas moterims, išgalvotas drabužių pakabos, multi stovo

Nėra. Pakopų Keturių Sluoksnių
Modelio Numeris Kelnės pakaba
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Diegimo Tipas Kabliuko tipas
Naudoti Drabužiai
Dydis M
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Medžiaga Metalo
Funkcija Eco-Friendly

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų