1PCS politikos suderinamumo vystymosi labui 5x112 Automobilių Adapteriai Įstriža Padangos Tarpinės Padangos Briaunos Varantys Tarpiklis Kaltiniai Padangų Hub Adapteris, Skirtas BMW, Mercedes-Benz, Audi

€32.78

€65.56

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Skirtingų šalių , skirtingų metų , dydis gali skirtis , prieš nurodė jį , įsitikinkite, kad dydis yra gerai jūsų automobilis , jeigu nežinote , prašome susisiekti su mumis , mes padarysime viską už jus !

【Aprašymas】

Mes turime įvairių specifikacijos, įskaitant PCD4*100, 5*120, 5*127, kt.Originalaus modelio duomenys.Jei turite pakeisti ratų duomenų, mes taip pat remti užsakymą, pasveikinti savo tyrimo,Intensyvumas atitinka tarptautinius standartus. 【Naudą】

Tiksliai, mašina, pagaminta iš 6061-T6 kaltiniai diską.Kūnas yra super efektyvius, su 10.9 klasės išskirtinės sąsagos ir T8 termiškai apdoroti, kaltiniai rankena riešutai.Su anoduoto paviršiaus suteikia papildomą atsparumą korozijai.

【Funkcija】

Suteikite savo transporto priemonės agresyvesne išvaizda, tobulina, našumą ir stabilumą.Jie taip pat padidinti padangų šalinimo, nustatyti stabdžių suportas įforminimo klausimais, leidžia montuojant liftus ar nuleisti rinkiniai ir platesniu, daugiau, arba didelės traukos padangos.

【Hubcentric】

Į hubcentric dizainas su centravimo žiedo daro tarpiklio funkcija tiksliai pratęsti ašies centru, veiksmingai išvengti vibracijos ir išskirtinės varantys pusiausvyrą.

【Saugos Pirmasis】

Mūsų antrosios kartos kaltiniai varantys tarpiklius naudoti CNC automatinio apdorojimo sistema, kuri padidina saugumą.Matmenų tikslumas yra 0.02 mm, užtikrinant, apdirbimo tikslumo ir stabilumo.Nuts praėjo 72 valandos neutralios druskos purškimo testą ir jis nebus lengvai rūdžių per 6 metus.Varžtai priimtas standartas tempimo stiprumo bandymas, ir 1 mln. nuovargis patikrinti, siekiant užtikrinti, kietumo ir kietumas atitinka standarto.

Pakuotės Turinys:

1 vnt. x Automobilių Padangos Briaunos

Žymos: flanšas gumos varantys, radijo tri band, 5x112 varantys, cale 4x98, vw varantys tarpiklis adapteris, 3008 led, ratų politikos suderinamumo vystymosi labui 112, 5x114 tarpiklis, hub tarpiklis, tarpiklio varantys

Modelio Numeris 5*112Etc
spalva juoda
Storis 15 mm/20mm/25mm/30mm/35mm
Medžiaga 7075 kaltiniai aliuminio lydinio

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų