Black vakarų Įpurškimo HONDA CBR 600RR 600F5 CBR600 RR 05 06 64HM17 CBR600F5 CBR600RR F5 05 06 CBR 600 RR 2005 2006 Lauktuvės

€336.74

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

www.dazasvydziomusiai.lt ID: HMCLUB

www.dazasvydziomusiai.lt Internetinė Parduotuvė No. 804296

Nemokamai individualų H vps Kokybės ABS Lauktuvės Rinkinys 1, Produktų modeliai: Už GSXR Purvasargiai Už YZF Purvasargiai Už NINJA Purvasargiai Už CBR Purvasargiai kitų modelių 2, Produktus, nuotraukas: I nclude bako dangtelį.

3, 8 ir Dovanos: W kepurę galėtų būti žemesnė nei 8 nemokamos dovanos?

Dovana 1: 1 VIENETAS Nemokamai Priekinio stiklo (Numatytasis rūkyti juoda).

Dovana 2: 1 Laisvas Šilumos ekranas (kuris buvo įdiegta lauktuvės).

Dovanų 3: 1 VNT Nemokamai Tank pad (Numatytasis anglies spalva).

Dovanų 4-7: 4 VNT Nemokama LED Padangų Varantys Apšvietimas (Spalvų Atsitiktine tvarka).

Dovanų 8: 1 Set Nemokamai profesinės lauktuvės varžtai pilnas varžtų rinkiniai lauktuvės (Numatytasis sidabro). 4, Produktų Aprašymas :

100% Pagaminti liejimo,100% Fit,100%Ne įmontuoti probem! 100% Nereikia iškirpti ir gręžimo, 100% pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko .

Spalva: Ką pamatyti, ką jūs gaunate,pasirinktinį dažų darbą priimtas ir nereikia pridėti pinigų.

Apie Spausdinimas: su 3 sluoksnių tapyba, siekiant užtikrinti geresnę gyvenimo laiką.Dvi aišku, kailis+lipdukai,visi lipdukai pagal aišku, kailis.

Šios prekės yra 100% Brand New Antrinėje rinkoje Motociklas Visiškai Lauktuvės Rinkinį,ir VISI purvasargiai iš Anksto Pragręžtas,kurie turi geras elastingumas ir ne lengvai nulaužti arba išlydyti.

Jei jums nepatinka, dažų stiliaus nuotraukas,arba projektavimo,arba lipdukai,Prašome susisiekti su mumis ir pranešti mums, stilius jums patinka,mes dažai, kaip ir jūsų pageidavimus,JOKIŲ papildomų pinigų! 5, Apie Medžiagos: Mūsų gaminys yra pagamintas naudojant aukštos kokybės ABS plastiko.

Šios medžiagos savybės puikus atsparumas smūgiams ypatybės.kai ji nukentėjo,su šiek tiek ductie deformacijos, ji negali būti lengvai pažeisti jėga,kuri bus apsaugoti vairuotoją gerai. 6, Krovimo Laikas: Jei jūs perkate juos dabar, tik reikia 5-7 darbo dienų, dažyti juos,Dėl užjūrio pristatymas,prekės (- ių) bus siunčiami tiesiai į jūsų duris per 5-7 darbo dienas.

Jūs galite gauti juos 10-14 darbo dienų.

Čia yra mūsų sekimo rezultatas, vieną paketą, JAV klientų,matote,klientas gali gauti paketo 3 darbo dienų.

Prašome visų klientų bus, reikia kantrybės, mes atsiųsime sekimo numerį pirkėjui, kai prekės pristatymas iš! (kartais ji užtruks ilgiau laiko, bet kartais tai užtruks trumpesnį laiką)

PASTABOS:Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų ...nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 7, Kodėl verta pirkti iš jav?Mes turime mūsų pačių gamykloje ir yra labai griežtai su produkto kokybę,įtraukti dažymo, surinkimo ir gamybos defektų, ir gauti labai pagirti mūsų aukštos kokybės,prašome pasitiki mumis.

1.Mūsų paslauga yra greitai!Draugiškas ir patikimas !

2.Mūsų purvasargiai yra aukštesnės kokybės !

3.Mūsų pristatymo greita ir nemokama !

4.Mūsų kaina puiki !

5.Mūsų purvasargiai tiks !

6.Mūsų purvasargiai yra saugiai supakuoti ! 8, Kaip dažyti mūsų lauktuvės : Didelis Kiekis Dažų Darbą,Mūsų gamykloje valdo turtingas lauktuvės gamybos patirtį su visų specialistų, apmokytų darbuotojų.

Pažangių ir patikimų purškimo technologija, mes naudojame gali garantuoti, spalvinga išvaizda, puikus klijų tinkamumą ir ilgą laiką atsparumas. 9, Pakuotės ir Transportavimas : Mes patikrinti purvasargiai ir įsitikinkite, kad nėra kokybės problemą, prieš paketą.

Purvasargiai yra supakuoti burbulas dokumentus seisminių dėžutėse.Skirtumas taip pat alsuoja burbulas.

Ji bus pristatyta klientui puikios būklės. 10, Mokėjimo būdus :

Kokie apmokėjimo būdai galiu naudoti www.dazasvydziomusiai.lt?

Mūsų app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Balansas, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir www.dazasvydziomusiai.lt Kišenėje.

Mūsų svetainėje (VNT) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir www.dazasvydziomusiai.lt Kišenėje . 11, Garantuoja Grąžinti : Nr. išteklių atkūrimui mokestis grąžinti, arba grąžinti pinigus, pirkėjas moka grąžinimo laivybos ir tvarkymo mokesčiai.

Žymos: 600 atv, honda cbr 1000rr užsakymą, honda cbr variklio dangtis karterio, custom lauktuvės, honda cbr600rr užsakymą purvasargiai, cbr250r grandinės, cbr600rr antrinėje rinkoje purvasargiai, honda cbr 600rr dalys, hinda cbr600rr užsakymą, Cb 1300

Lytis Unisex
Specialios Funkcijos Nemokamai tinkinti
Elemento Tipas Deriniai
Prekės Pavadinimas HMCLUB

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų