2vnt Universalus Belaidis Vairo Kontrolę Multi-funkcija Šviesos DVD Navigacijos Mygtukai Vairas Mokymosi Valdytojas

€11.54

€14.80

-22 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

2vnt Universalus Šviesos Belaidžio Vairo Nuotolinio Valdikliai Automobilių DVD Navigacijos

Ypatybė:

1. Patogus ir greitas montavimas, pagerinti vairavimo saugumui

2. Yra 5 mygtukai ir 10 mygtukų 2 tipų pasirinkti, kad būtų įgyvendintas bendras operacijas automobilį

3. Jūs galite įdiegti ją nenuimant originalus vairas.Tai bus ne sukelti žalą originalus vairas.

4. Built-in baterijos energijos tiekimo, mažas energijos suvartojimas, baterija, gali būti naudojama vienerių iki dvejų metų

5. Super patogus dizainas, mažo dydžio,, šoninis mygtukas, nesukels misoperation dėl vairas

6. Lengva įdiegti, tiesiog prijunkite keturios eilutės (teigiamas, neigiamas, vairas valdytojas 1, vairas valdytojas 2)

7. Integruotas lenktas dizainas leidžia puikiai suderinti su įvairių automobilių vairas; tai neturi įtakos vairo rato gaubtas

8. Taikoma dauguma DVD navigacijos su vairo valdymo funkcija

Specifikacija:

Produkto svoris: 160g

Gaminio dydis: 95*44*35mm/3.74*1.73*1.38"

Įrengimas:

1. Pašalinti automobilio DVD navigacijos

2. Rasti vairas multi-funkcija valdymo linija, ACC linijos, o žemės viela navigacijos priimančiosios buttcock linija.Prašome pasikonsultuoti su navigacijos gamintojas konkrečios linijos padėties funkcija.

3. Imtuvas turi atitinkamos linijos lipdukas, ACC automobilių uždegimo linija, GND žemės paviršiaus linija, LED 12V už priekinis žibintas eilutėje ar mažu šviesos linija, KEY1 ir KEY2 už vairo valdytojas linija.Jei navigacijos kompiuteris turi tik vieną vairas valdytojas linija, prašome prisijungti KEY1 ir KEY2 veiksiančio lauką navigacijos tuo pačiu metu.

4. Įveskite DVD navigacijos nustatymai rasti multi-function mygtuką mokymosi (vairas nustatymas), paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką, norėdami sužinoti atitinkamą funkciją (dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į DVD navigacijos instrukcija)

5. Įveskite Android navigacijos ar DVD navigacija (vairas nustatymus, arba vairas mokymosi sąsajos), paspauskite ir palaikykite garsumo -, tomas +, išjungti, ankstesnės dainos, ir kitos dainos 5 mygtukus kartu 10 sekundžių pora, po sėkmingo porą, jūs galite pamatyti, kad raudona šviesa bus ant vairo valdytojas imtuvas dėžutė, kuri įrodo, kad kergimas buvo sėkmingas. (Galite pamatyti raudoną šviesą skylutę duomenų valdytojo imtuvas ne naktį). Ta pačia tvarka gali būti kreipiamasi į telefono skambutį valdymo mygtukų mokymosi kitas valdytojas.

(Pastaba: Kiekvienas mygtukas taip pat gali būti pritaikyti mokymuisi.Po belaidžio vairas valdytojas yra visi prijungtas, patikrinkite, ar mygtukai šviesos yra normalu.Kai priekinis žibintas aukštos beam yra įjungtas, mygtukas šviesa įjungta, ir mygtuką žibintas bus išjungtas per 20 sekundžių po priekinis žibintas yra išjungtas.

Įspėjimai:

Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.Ne-profesionalus diegimas gali atnešti neprognozuojamų pasekmių, kurios yra jūsų pačių rizika.

Pastabos:

1. Jums turėtų atsitiesti antenos imtuvo dėžutės kuo arčiau vairo.Kai kurie navigacijos gali trukdyti priimti, todėl stenkitės išlaikyti imtuvo langelis nuo navigacijos ir laikykite jį arti vairo, kuris gali gerokai pagerinti gauna poveikį.

2. Kai veikia mygtukai, paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtukus už daugiau nei 0,5 sekundės pagerinti mygtuką pripažinimo galimybę.

3. Nejunkite teigiamas ir neigiamas poliai gavimo dėžutės elektros energijos tiekimo.Priimantis uostas turėtų būti specialiai apdorotas, kad būtų išvengta žalos įranga.

4. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

5. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

2 x Bevielis Vairas Nuotolinio Valdikliai (Kiekvienas turi 5 Mygtukus)

1 x Imtuvas Dėžutė

2 x Rinkiniai Varžtai

1 x Rinkinys, Maitinimo Laidas

1 x Instrukcija

Žymos: šakinis krautuvas vairas, plastikiniai ratų dėklas, nardi drift vairas, vairas valdymo adapteris, mod plaukioja g29, recaro sėdynės, emgrand vairo valdymo mygtukai, stiprintuvo bakeliai rato užraktas, civic suede, niro

Automobilių Gamintojo Universalus
Funkcija Vairas kontrolės
Parama Dropshipping
Medžiaga Vairas kontrolės
Modelio Pavadinimas Vairas kontrolės
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų