Smar Saulės Wifi IP Kameros 1080P Full HD Lauko Įkrovimo Baterija Belaidžio Saugumo kamerų PIR Judesio Aptikimo VAIZDO Stebėjimas

€42.96

€62.26

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šią nuorodą įtraukti elementą, su ir be baterijų, tik žemiau šalių paramos siųsti su baterija: JAV, Kanada, Meksika,Ukraina, Vokietija, Prancūzija, Jungtinė Karalystė, Norvegija, Belgija, Šveicarija, Italija, Nyderlandai, Švedija, Lenkija, Suomija, Portugalija, Airija,Japonija, Izraelis,Brazilija,Australija,Rusija,Ispanija,Čilė Kitose šalyse visi tik paramos siųsti be baterijos. Šis fotoaparatas palaiko tik Telefono APP susisiekti su ja, CMS,LSS,xmeye svetainėje,NVR visi gali neveikti.

100% Viela-Nemokamai, Tai Vieta, Kur Laisvai Ne tinklo arba elektros laidas, nr. gręžimo ir nr. realizavimo reikia.Remiantis 2.4 GHz WiFi ir veikia savarankiškai.Galite įdėti bet kur!

PIR Judesio Signalizacijos

Jeigu PIR Žadintuvo funkcija, fotoaparatas ir siųsti Signalą informaciją į Vartotojo Mobilųjį Telefoną, kai atakuoja priežiūros srityje.

Dviejų krypčių Garso, Girdžiu &Talk Atgal per Savo išmaniuosius telefonus

Įmontuotas mikrofonas atsparus vandeniui&garsiakalbio, galite girdėti kas vyksta viduje/už jūsų namų ir atgal kalbėti tik su touch!nesvarbu, kaip toli galite lengvai kalbėti su savo seniems, vaikams, auklės, privatumo didinimo technologijų, Pasiuntinių,ir t. t....

IP67 atsparus Vandeniui

Atsparus vandeniui ir moistureproof.Mūsų stebėjimo sistema turi įspūdingą 1080p full HD, dienos metu vaizdo kokybė.

Dienos Ir Nakties Vizija

Ji naudoja geriausią LED šviesos pagerinti naktinio matymo, su max 10m matomas atstumas ir automatinis jungiklis dienos į nakties režimą.

Naudojimo Aplinka

Kreiptis dėl visų rūšių laidų sunkumų, diegimo aplinka sudėtingas scenas, pvz., Mokyklos, Parkas, Sodas, Aikštė, Gatvė,eVilla,Bendrijos,tc......

Parama SD Kortelė

Pradinę nėra įtraukti TF kortelę, funkcijų turi 32GB 64GB, reiškia būti pačios kortelės, Max parama 128 GB sd kortelė.Kai saugojimo yra pilnas, jis bus automatiškai perrašyti originalų failą, ir jis automatiškai įrašo į kilpą.

Apie Baterijos

Daugkartinio įkrovimo Baterija(Nėra KOMPLEKTE), arba Saulės baterijomis Varomas (PRIDEDAMA) Ji ateina be li-baterija, li-battey skersmuo turi būti 6.7 cm. Jei reikia Maitinimo, jūs galite rasti jį į mano parduotuvę Pradinę nėra įtraukti TF kortelę, funkcijų turi 32GB 64GB, - tai būti pats kortelė Du 18650 baterija gali dirbti kaip 180 dienų po pilnos valstybės (į 180days yra vieną dieną pabusti 10 kartų, ir kiekvieną kartą, kad 30 sekundžių video)

Pastaba:

1. Rekomenduojama montavimo aukštis 2-3 metrai nuo žemės. 2.Montavimo padėtį detektorius bus tiesiogiai paveikti, jautrumą detektorių.kai orientacijos infraraudonųjų spindulių lempa yra 90 laipsnių, su ėjimo kryptį į asmens, aptikimo jautrumas yra didesnis.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, dahua nvr, kamera smar, micro camara, ip recordeer, belaidžio headphon, ios stebėjimo kamerą, vaizdo kamera, ip kameros

Saugojimas 64G
Įrengimas Pusės
Skaitmeninis Priartinimas 6x skaitmeninis priartinimas
Stilius Bullet Fotoaparatas
Technologijos Centrinis
Nuotolinių Išteklių Saugyklos Palaiko iCsee Debesis
TF Kortelė 64G TF Kortelė
Energijos Sąnaudos(W) 5W
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Garso Aukštos kokybės garsiakalbis ir mikrofonas
Prekės Pavadinimas smar
IR Atstumas(m) Iki 10 metrų (33 pėdų)
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Jutiklis CMOS
spalva Balta
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows 8"
Maitinimo Šaltinis Normalus
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Funkcija 1 Lauko Saulės Kamera Lauko
PIR Aptikimo Atstumas Reguliuojamas iki 8 m (30 pėdų)
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Baterija 6800mAh daugkartinio įkrovimo baterija(Pasirinktinai)
Maitinimo režimas Saulės Baterijų Varomas/Baterija
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Aukštos Raiškos 2.0 Megapikselių
Vaizdo Rezoliucija 1080p HD, 25 kadrų/sek
Tipas IP Kameros
PIR Nustatymo Kampas 120° horizontalus
Vaizdo Formatas H. 265+
Žiūrėjimo Kampas 120°
Sienos Laikiklis Pusės
Garso Išvesties NĖRA
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Megapikselių 2MP

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų