45cm Rankų darbo "PASIDARYK pats" Drabužiai, Aksesuarai, Balta Siuvinėjimo Nėrinių Audinio Užuolaidas, Sofos Nėrinių Apdaila Vestuvių Suknelė Apdaila

€9.45

€11.53

-18 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

45cm Rankų darbo "PASIDARYK pats" Drabužiai, Aksesuarai, Balta Siuvinėjimo Nėrinių Audinio Užuolaidas, Sofos Nėrinių Apdaila Vestuvių Suknelė Apdailos plotis:45 cm

kiekis:3yards,5yards,10yards. 1yard=0.91 matuoklis

Pristatymas

1.Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.Kaip įprasta, mes atsiųsime jums produktų per 3 darbo dienas po apmokėjimo gavimo.

2,Mes naudojame Kinija paštu, oro paštu/www.dazasvydziomusiai.lt standartinis pristatymas į laivą savo prekes, galite gauti juos 15-45 dienų, kaip įprasta ,jei jums reikia kitų išreikšti ,pvz., TNT, UPS."FEDEX", DHL,EMS, prašome susisiekti su mumis iš anksto taip, kad mes galime citata kainą jums.

3.Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti produktų 45days.Ir prašome pateikti mums 3 darbo dienų, tikrinti negavusieji paketą ir priežastis.Jei tai yra mūsų problema,mes grąžinsime pinigus jums.

4,Esame atsakingi už Kinijos muitinės problema ir pirkėjas turėtų būti atsakingas už paskirties muitų ir importo mokesčių .

Atsiliepimai

1,Nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba nedraugiškas atsiliepimų.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Pastaba

Jei norite custom kai kurie dizaino, arba kai kurie specialios pakuotės, prašome susisiekti su mumis el. paštu

15Yards Balta Gėlė Medvilnės Siuvinėtų Nėrinių Apdaila Priedai Nėrinių Apdaila Plotis 11cm

Žymos: audinio marškinėliai, Tilda, dobby audinys, kašmyras medvilnės audinio, dragonfly audinys, medvilnės krepinio audinio, hanfu, audinio pluoštai, japonijos vėjo, siuvinėjimo drobę

Modelio Numeris LSXG-X5
Funkcija Eco-Friendly
Produkto Tipas Nėriniai
Technics Išsiuvinėti
Apdaila Nėriniai
Kiekis 3yards,5yards,10yards
Medžiaga Nailonas / Medvilnė
Audinio Tipas Akies
Plotis 45cm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų