Moterų Dviračių Džersis Viršūnės Vasarą Dviračiu Dėvėti Maillot Ropa Ciclismo Lenktynių Dviratis Drabužių Pavasario Lauko Ilgomis Rankovėmis Marškinėliai

€13.06

€18.92

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas: Lytis: Moterys Medžiaga: 100% poliesteris Spalva : Kaip pavaizduota Dydis: XS, S,M, L, XL, XXL,XXXL,4XL Savybės: Quick-dry funkcija ir, kad jums jaustis patogiau.Kvėpuojantis akių drabužiai, kad jūsų važiavimas dviračiu patogiau.Visas ilgis paslėptas užtrauktukas, stilingi ir ilgaamžiai.Galinės kišenės išlaikyti mažus daiktus.Unikalus dizainas, puikiai tinka dviračių, jojimo, lenktynių ar kempingas, lauko sporto.

PASTABA:

1. Mūsų dydis yra Azijos dydžio, mažesnis nei Europos dydį ir JAV dydžio.Jei esate Europoje / JAV, prašome pasirinkti dydį diagramos.

2. Dėl vadovo matavimo, gali būti 1-3cm klaida, tikiuosi, kad jums suprasti.

1)Drop Laivyba

Mes paramos lašas laivybos, mes galime siųsti savo, kad jūsų klientai, prašome palikti savo licent adresą, kai savo vietą užsakymą.Ir prašome palikti pranešimus dėl savo unikalių remands.

2)Paprastai, mes išsiųsti 1 iki 4 darbo dienų, kai vietos nutartį, metu Kinų Šventė bus šiek tiek vėliau.

3)Pristatymo Laiko

Maloniai pranešimas: dėl Muitinės kontrolės ir oro veiksnių, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

4)Muitų Tarifo arba Importo Mokesčių

Sąrašo kaina nėra jokių mokesčių, pirkėjai yra atsakinga už muitų tarifo arba importo mokesčių savo šalyje.

1. www.dazasvydziomusiai.lt, padeda Vizų , Boleto , "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės, Western Union , Web pinigų , QIWI ir pavedimu per bankų.

2. Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo , nedvejodami kreipkitės į mus.

Jei turite kokių nors problemų ir klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, arba reikalauti, ginčų, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau ir stengiamės ją išspręsti, kol jūsų pasitenkinimą.

Žymos: ticcc dviračių moterų jacke, skraiste prakaito, dviračių suknelė rmellos, dviračio pedalas kelių, motociklo jersey karšto, violetinė dviračių džersis, beisbolo užsakymą jersey, cycl jersey, marškinėliai su meilės laiškas, ciklas rasės jersey

Modelio Numeris NK252500
Audinio Tipas Megzti
Užtrauktuko Ilgis Visas Užtrauktukas
Sezonas Rudenį
Funkcija Kvėpuojantis/Quick-Dry/Patogiai/Anti-Pilling
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Sportas Tipas Dviračių Sportas/Bike/Dviračių Sportas
Prekės Pavadinimas MIEYCO
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Elemento Tipas Megztiniai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų