Haremo Kelnės Aukštu Juosmeniu Džinsai Nauji Moterys Draugų Moterų Džinsus Kulkšnies Ilgis Mama Džinsai Rudens Žiemos Moterų Laisvi Džinsai Tiesūs

€14.97

€27.71

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę į Rarelojin oficiali parduotuvė

Mes tik teikti aukštos kokybės prekes.pigūs, tik vienas žvilgsnis atgal.Hopeyou galite nusipirkti jūsų mylimas kūdikis, linkiu jums malonaus pirkimo.

Prašome atkreipti dėmesį,: Dydis mearsured patys,diagramos yra nuoroda tik.Dėl ypatingo skirtumo tarp audinio ir modelio,tai yra tik apytikslė dydžio produkto,klaidos 1-3cm yra normalu.Prašome suprasti. ( 1 colis = 2,54 CM )

Patarimai: Dėl aplinkos veiksnių, tokių kaip drabužiai, medžiagos, ekrano ryškumas, kontrastas, šaudymo šviesa, ir tt.ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir tikrąjį daiktą.Galutinė spalva priklauso faktinis daikto.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: ir mama, vaikinas dovanų idėjos, jean moterims, jauni ponios džinsai, džinsai, šortai, jn, didelis laisvi džinsai, atsitiktinis moterų, juoda ir balta jean, mama džinsai aukštos wiste, 6xl

Juosmens Tipas aukštas
Ilgis Ankle-Length Pants
Modelio Numeris Tris tūkstančius septyniolika
Plauti šviesa
Uždaryti Tipas Mygtukas Skristi
Audinio Tipas juostele
Tinka Tipas Laisvas
Prekės Pavadinimas rarelojin
Elemento Tipas Džinsai
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Plauti
Lytis MOTERIS
Amžius Amžius 18-35 Metų
Medžiaga Medvilnės
Džinsų Stilius Haremo Kelnės
Stilius Atsitiktinis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų