2 Vnt Durų Sustoja Nematomas Lipni, Grindų, Durų Kamščiu su Durų Rankena Bamperis Ne Pramušimo Silikono Guma Durų Sustoja

€7.24

€14.47

-49 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto aprašymas

Jūs vis dar nerimauja dėl savo vaikų, tranko duris nuo sienos, kai jie žaidžia namuose?Jūs vis dar nerimauja, kad tradiciniu metaliniu durų sustoja bus pažeisti sienos, o taip pat būti harmonijoje su jūsų baldai?

Su Klijais, Montuojamas Durų Kaiščiai, saugoti savo sienas ir durų nesugadintas, nusitrinti nemokamai sąlygos!

Ji ne tik padeda išvengti žalos sienų ir durų, kai jums dažnai atidaryti duris, bet taip pat gali pašalinti, didelis triukšmas "banking" garso.

Be to, jo elegantiškas ir klasikinis, skaidrios konstrukcijos, kad padarė tai puikiai mišinys tvarkingai į jūsų baldai, šie klijai grindų durų sustabdyti gali būti plačiai naudojamas vonios kambarys, virtuvė, ir miegamasis.

Šiltas dėmesį:

♥ Užtikrinti poziciją prieš diegdami durų sustabdyti dėl stiprių klijų pagal kamščiu.

♥ Durų rankena buferiai tinka beveik dydžio rankenos, jis gali būti geriau, jei jūs įdėti į karštą vandenį, kad juos ruožas.

Dydis:

Durų Stotelė: plotis - 40mm, ilgis - 42mm, aukštis - 20mm

Durų Rankena Bamperis: Didelis ratas, skersmuo--18mm, Mažas ratas skersmuo: 15mm

Pakuotė :

2* Durų sustoja

2* Durų Rankena Buferiai

Žymos: durų kamščiu už, juoda durų kamštis, durų plug, durų magnetas stop, durų kamščiu, skirta rankena, žuvų kamštis, durų apsaugoti, silicio kamštis, durys projektas, padengti durų rankena

Tipas Durų Sustoja

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų