Nauji Karšto 560PCS Šilumos Susitraukiančių Vamzdžiai Rinkinys su Langelyje Įkrovimo Kabelis Duomenų Vielos Remonto Mova Vamzdžio SMD66

€9.25

€13.21

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Nauji Karšto 560PCS Šilumos Susitraukiančių Vamzdžiai Rinkinys su Langelyje Įkrovimo Kabelis Duomenų Vielos Remonto Mova Vamzdžio SMD66 Savybės:

1. Mūsų šilumos susitraukiančių vamzdelių yra su standartine aplinkos apsaugos medžiagos.Medžiagos sudėtis sudėtyje nėra sunkiųjų metalų ir kitų aplinkai pavojingų medžiagų.

2. Universalus ir "PASIDARYK pats" pagalbininkas : Kelių dydžių aukštos kokybės šilumos susitraukiančių vamzdžiai, jūsų pasirinkti, jie gali būti naudojamas lydmetalis bendrą apsaugos, grupės, linijų žymėjimas, varža elektros pajėgumai priežastis, apsaugos ir kt.

3. Išsamią pritaikomumas: nuo Šilumos susitraukiančių vamzdžiai rinkinys yra labai tinkamas bet projekto seminaras, nustatymo skaldytų laidų, elektros izoliacijos, laidų jungtis ir pan.

4. Saugu ir lengva naudoti: Turi privalumų, geros elektros izoliacija, geras sandarumas ir atsparumas korozijai, didelis atsparumas temperatūrai.Padengti pliko laido dalis su šių vamzdžių, šilumos ji su lituoklio, plaukų džiovintuvas (pakankamai karštas), vamzdelis bus sumažinti, apsaugoti laidus ir suteikti jums profesionalią išvaizdą remonto darbą!

5. Ką jūs gaunate: 560pcs termiškai susitraukiantis vamzdelis nustatykite

Specifikacija: Pavadinimas: Termiškai susitraukiantis vamzdelis nustatykite

Svoris: 200g

Spalva : Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Poliolefino

560pcs x Šilumos Susitraukiančių Vamzdelio Rinkinys

Žymos: plastikiniai trauktis wrap, karšto trauktis, aišku, pvc vamzdis, vamzdis, šilumos susitraukiančių, fiksavimo jungtis būsto, siekiant apsaugoti žarnos, heatshrink vamzdis, jungtis pack, aa trauktis

Medžiaga Kita
Modelio Numeris šilumos
Tipas Šilumos Susitraukianti
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų