35pcs Mandala Dotting Įrankių Rinkiniai Strypus Kamuolys Stylus Pen Trafaretas Dažų Dėklą, Teptukai, Canva Roko Audinio Sienos Meno Tapybos Įrankiai

€12.58

€20.96

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Techniniai duomenys:

Būklė: Nauja

Medžiaga: akrilas + medis + plastikas

Kiekis: 35pcs/set

Šis rinkinys yra geras pasirinkimas, įvairaus dydžio dotting įrankiai puikiai tinka pradedantiesiems ir labiau patyrusiems.

Buvo smagu eksperimentuoti su skirtingų spalvų įrankiai, esanti rinkinio, įskaitant įvairių dydžių, kad dot meno daug lengviau ir idealiai tinka dažymo mandala akmenys.

Puikiai tinka dot tapyba ar sukurti mandala meno ant uolų, popieriaus, ištemptos drobės ar daugelis kitų paviršių sukurti gražus meno, nustatyti, taip pat idealiai tinka priėmimo taškus, maišymo siūlės molio arba tapybos ant uolų, pavadinimas kelias.

Lengva Valyti Po naudojimo, akrilo, plastiko mandala dotting įrankiai ir nerūdijančio plieno rutuliniai plunksna yra lengva valyti valyti su drėgnu skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu, užtikrinant, kad jie gerai pasirūpinta, kol kitą kartą - patogu & daugkartinio naudojimo, todėl jiems malonus, ir laiko reikalaujantis rinkinys.

Pakuotė:

35pcs/set x Dotting Dažymo Įrankiai

Pastabos:

Kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti dydžio skirtumų, apie 1-2cm.

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis.

Žymos: teptuku touch, deco sienos, menas, sienų, gabaritiniai slim, architektas pen, art deco lempos, art deco plakatas, gabaritiniai touchcool, art deco home, žymeklis stovi

Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Numeris Mandala Dotting Įrankiai
Medžiaga akrilo & mediena ir plastikas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų