Dviračių Remontas, Padangų Juostos Ratlankio Juosta Ant 10m, Juosteles, Juostos, Skirtos Kalnų Dviratis

€4.45

€6.73

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų: 1、Tinka įvairaus Dydžio:naudoti ant Ant Ratlankio Konfigūracijos.Skirtingų juostų plotis yra prieinamas, prašome pasirinkti juostos plotis pagal jūsų ratlankio vidinis plotis.

2、Aukštos Kokybės Medžiagos,:Pagaminti iš PVC aplinkos apsaugos medžiagos, kurios yra ilgaamžės, nekenksmingos ir saugos, dėvėti, atsparus smūgiams, lengvas ir stiprus anti-slėgio galimybes.PVC tekstūra suteikia daugiau plastiškumas nei įprastai gumos sluoksniu.

3、Labai Saugoma: Didelis kietumas ir pakankamai elastingumas gali veiksmingai padėti išvengti jūsų padangų nuo pradurtas stiklo, erškėčių, vinių, aštrių daiktų ir pan.

4、Praktinis Naudojimas: Dviračių dulkių padangų trinkelės, naudojamos vidinių pagimdė plombos,gali atlaikyti didžiausias oro slėgis kelių dviračių padangos,dar labai elastinga ir airtightness.Kokybės dviračių priedai padaryti savo dviračiu kelionę lengviau.

5、Lengva Naudoti: Greitai ir lengvai įdiegti, tiesiog ruožas juos per savo ratlankiai ir leisti jiems likti vietoje.(Žr. pridedamą nuotrauką)Paprasta naudoti ir nešiotis.Ji neturi padidinti apkrovą, nepalieka klijų, ir yra lengvai valomas.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės.

Ant Dviračio Rato Ratlankio Juostos, Vakuuminiai Padangų Sandarinimo Tarpiklio 20/23/25/27/29/31 mm*10m.

Skirtingos juostos plotis yra prieinama.Pasirinkti juostos plotis pagal jūsų ratlankio vidinis plotis (atstumas tarp ratlankio pusės sienos).

10 metrų juostos ilgis, pakankamai konvertuoti 2 ratlankiai.

Didelio stiprumo juosta, bet taip pat labai elastinga.Juosta aplink kompleksas ratlankio profilis, nepaliekant jokių oro burbuliukų.

Didelio stiprumo juosta, gali atlaikyti didžiausias oro slėgis nuo kelių dviračių padangos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PET

Spalva: juoda

Dydis: 20,23,25,27,29,31 mm*10 m/ 0.79,0.91,0.98,1.06,1.14,1.22 į*32.81 pėdų (Apytiksliai)

Pakavimo Sąrašas:

1*Roll Juosta

Žymos: 28 colių padangos, ratlankio juosta tubeless, ratlankio juostos, camara maxxis 27 5, ztto ant ratlankio juostos, ant vožtuvo padangų, ant padangų remonto komplektas, kryžiaus jersey, juosta tubeless, DREBULĖ

Naudoti Kalnų Dviračiai
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Padangų Sandarinimo Tarpiklio
Dydis 20,23,25,27,29,31mm*10m
Medžiaga pet
Tipas Kita

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų