"PASIDARYK pats" Tiesa garso atkūrimo Laikiklis montuojamas 32mm Aukso Kapsulę OPAMP Kondensatoriaus mikrofonas

€197.59

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

"PASIDARYK pats" Tiesa garso atkūrimo Laikiklis montuojamas 32mm Aukso Kapsulę kondensatoriaus mikrofonas

Visus elementus iš mūsų Parduotuvėje "PASIDARYK pats" mus, visi jie rankų darbo, neturiu jokių kopiją marcket.Mes galime padaryti mikrofonas bazė į jūsų užklausą tembras ar bet kokių atvejų.PREK.KOD 1pc individualų užsakymą.Sveiki OEM/ODM/ Didmeninė kad, pls susisiekti su mumis ir aptarti. ================================================================================ Šio Kondensatoriaus Mikrofonas TURI naudoti 48V Phantom Power maitinimo. (Bet įmontuoti 48V Phantom power iš garso kortelės/ maišymo įranga/ stiprintuvai yra taip pat darbas) Specifikacija: Kapsulė: 32mm aukso Techninės taškų Pakuotės: Pagaminta įdiegti mikrofonas, Garso imties Mic.: Pls susisiekti su mumis dėl daugiau garso paragauti Mūsų bendrovės interneto svetainėje turi daug garso mėginių, kviečiame teikti.

======================================================================================

Kondensatoriaus Mikrofonas Prisijungti Instrukcija:

Populiariausias ir paprasčiausias naudojimo būdas balso įrašymo funkcija susisiekti su kompiuteris su 48V phantom power.

Jei jūs turite labiausiai profesionalių įrašymo maišymo įranga, galite naudoti jį vietoj 48v phantom power.

(Jei norite pirkti kabelinės arba mic priedai, pls eiti daugiau.)

PASTABA:

1. Nereikia naudoti pigesnės energijos už jį (pvz., pagal usd10), Mūsų 48V Phantom power rekomenduojame.

2 .Dauguma kompiuterių turi blogos kokybės garso plokštę, mes rekomenduojame naudoti geresnės kokybės USB out įdėti garso plokštė garso įrašymo (pvz., kaina per 500usd).

3. Jei garso nėra gera, ji turi daug priežasčių, yra jūsų garso plokštę pakankamai gera?jūs galite reguliuoti garsą į teisingą kelią?ir kt.Pls ją atidžiai patikrinti.Gera garso reikia geros įrangos, dirbti malonu kartu, NE tik Mic.

======================================================================================

Pls spauskite žemiau nuotraukoje mūsų parduotuvėje daugiau produktų

Tu gali pridėti savo parduotuvėje jūsų favorete, dažnai turime skatinti ir naujus produktus

MaiAo Prekės Ženklo Įvedimas

Mūsų generalinis DIREKTORIUS P. Li, pagrindinių technologas už MaiAo Kondensatoriaus Mikrofonas, jis turi pagaminti ir parduodami kondensatoriaus mikrofonas, per 9 metus Kinijoje vietinei rinkai.

Jis sutelkia dėmesį tik į Kondensatoriaus Mikrofonas, tirti ir gaminti, visi priedai, dalys ir mikrofonas, yra pagaminti jam vieną, ir jis jį išbandyti su profesionaliosios muzikos įrašymo įranga.Kiekvieną priedai yra perdirbti daug kartų bandymų, kol mes ją pasirinkti.Kaip jūs žinote, Kinija turi daug kopija produktai, ir kokybė yra įvairių per daug.Nerandate kokybės tol, kol jūs jį naudoti ir jį išbandyti, nes jie atrodo vienodai.

Ponas Li yra labai įdomus tuo, elektroniniai produktai, ir jis pradėjo studijuoti ir atlikti mokslinius tyrimus, kai jis buvo vidurinės mokyklos berniukas, ir dažnai padeda kaimynas išlaikyti TV/ elektrinės viryklės/ Radijo, staklės ir kiti namas mašina.Ir jis baigė elektronų technologijos mokykloje 2005 m., ir sutelkti dėmesį į kondensatoriaus mikrofonas, mokslinių tyrimų ir gaminti nuo 2010 m., jis parduoda savo gaminius Kinijos svetainėje.Pirmas produktas yra mikrofono stiprintuvo, ir tada kondensatoriaus mikrofonas.

Tai sėkmės, kad rinka yra teisinga, nors kondensatoriaus mikrofonas nėra įprasta namas, mašina, pavyzdžiui, TELEVIZORIAUS, bet mūsų pardavimai didėja metai iš metų, ir senų klientų įvesti savo draugams, pirkti mūsų produktus, net yra Japonijos ir korėjos klientas perka iš mūsų Kinų svetainėje ir tapti mūsų senų klientų pagaliau.

Rinkos mums pasakyti, kad mūsų Kondensatoriaus Mikrofonas, yra geras projektas, ir ji yra verta, kad pasidalinti ja su draugais iš viso pasaulio.Kadangi stabilią kokybę yra beveik sugauti ir kai kuriuos gali apimti pasaulyje garsaus prekės ženklo, bet kaina yra žymiai daugiau mažesnės, tada jų kaina, ji gali padėti daug dainininkas ir muzikos entuziastas, kad profesionalios muzikos įrašymo lengviau.Visi kondensatoriaus mikrofonas, yra naudojamos aukštos kokybės priedai, kad ji.Tai yra labai jutiklis ir gali įrašyti savo balsą labai geras ir realus statusą.

Patikėkit manim, MaiAo Mikrofonas verta savo pabandykite.Jūs sužinosite, kad mes esame geriausi ir labiausiai profesionalių Pagaminti Kinijoje kondensatoriaus mikrofonas.

Žymos: kamera microfone, microphon usb, interviu "android" mikrofonas, hifi mikrofonas, usb, mažas, geras mikrofonas, behringer c1, blue yeti, microphon pc, 800 bm, microphon

Pakuotė No
Sertifikavimo CE
Polar Modeliai Hypercardioid
Komunikacijos Laidiniu
Pavadinimas OPAMP Kondensatoriaus mikrofonas
Kapsulės D32MM
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Funkcija Tiesa garso atkūrimo Laikiklis montuojamas
Pritaikyti Priimti OEM/ODM kad arba Didmeninės užsakymo
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Prekės Pavadinimas MAŽAS DI
Dizainas Gerinti grandinė iš Rode NT1
kapsulės spalva Auksas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris HTT-NT1
Naudoti Kompiuterio Mikrofonas
Mic Atveju Spalva juoda
Stilius Kondensatoriaus Mircophone plokštės aksesuarų rinkinys
logotipas Gali spausdinti savo logotipą kai užsakymas virš 5vnt

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų