3in1 LR6 AA AAA LR03 Baterija, Maitinimo Adapteris Pakeisti 2x AA + 1xAAA Baterija Eliminator Kalėdų LED Šviesos Žaislai

€7.16

€10.85

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

OOTDTY

3in1 dizainas,daugiau naudinga,Naudoti šį produktą pakeisti LR6 AA LR03 AAA baterija, kuri yra iš anksto sukonfigūruotas su juoda srovės ribojimas maitinimo blokai, ir geltona yra tiesiai per,gali maitinamas 2x AA prietaisų + 1xAAA prietaisu tuo pačiu metu.

1x Juoda Manekeno Netikrą baterija produkcija yra 4.5 V Pakeisti 3x AA ar AAA baterijos,2x Juodos spalvos Manekeno Netikrą baterija Pakeisti 2x AA ar AAA baterijos,Geltona Manekeno Netikrą Baterija laidininko funkciją.

Tai pašalina būtinybę 2x ar 3x 1.5 V AA AAA tipo baterijas,Niekada pakeisti baterijas vėl!Šios baterijos pakeitimas leidžia naudoti praktiškai bet kokio prietaiso, kuriame yra tik maitinamas 3 AAA arba AA tipo baterijos.

Tinka Radijo,elektros žaislas, Kalėdų, LED žibintai,luminara žvakės,Walkie talkie,Skaičiuoklė,vairo nuotolinio valdymo pultelis, klaviatūra, Kalėdų, advento kalendoriaus rodymas, ir daugiau 3V arba 4,5 V elektros energijos tiekimo prietaisai

Nereikia Keisti Baterijų Dažnai: Su šiuo AA AAA baterijos eliminator adapteris,jums nereikia pirkti daug pakeitimo baterijas, kai išsikrauna,taip sutaupysite daugiau laiko ir pinigų.

Lengva Naudoti: Įdėkite adapterį teisingai į bateriją atveju, atsižvelgiant į teigiamas ir neigiamas poliai.Skirtas prietaisams, kurie naudoja 2 arba 3 AA ar AAA tipo baterijas.

Malonu turėti galimybę sujungti jį su kitų 3V arba 4,5 V Kalėdų elementus, o ne jaudintis dėl paieška įjungta arba išjungta.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Kištuko Tipas: ES,JAV,UK Plug (pasirinktinai)

Medžiaga: Plastikas

Maitinimo Kabelio ilgis: apie 440cm

įėjimas: ES,UK Kištukas AC 100-240V-50/60Hz,JAV Kištukas AC 110-120V

Max išėjimas: DC 4.5 V 800mA(maks.)

Pastaba:

1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1x Maitinimo Adapteris

1x Maitinimo Laidas

3x Juodas Manekeno Netikrą Baterija

6 vnt., Geltona Manekeno Netikrą Baterija

Žymos: litavimo stotis maitinimo 3in1, tp4056 ličio baterijos įkroviklio lizdas, aliuminio plug, 380v plug, 6 v dc baterijos, led e10, valdybos įtampa, 31v maitinimo šaltinis, 48v 20ah akumuliatorius kroviklis, led maitinimo šaltinis 3 0

Medžiaga Plastikiniai
Kištuko Tipas ES,JAV,UK Plug (pasirinktinai)
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Jungtis Prijungti
Prekės Pavadinimas OOTDTY

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų