150% Aukšto Tankio Mergelės Europos Plaukų Nėrinių Viršų Žydų Kosher Perukas Natūralūs Banguoti Nėriniai Perukas Viršų

€460.24

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

150% Aukšto Tankio Mergelės Europos Plaukų Nėrinių Viršų Žydų Kosher Perukas Natūralūs Banguoti Nėriniai Perukas Viršų

Mūsų plaukai yra 100% aukščiausios kokybės Europos mergelių plaukų, labai švelnūs ir grožio sklandžiai plaukų, nr. praliejimo nėra raizginys.Visi perukai buvo žydų etiketės, mes taip pat gali siūti jūsų įmonės prekės ženklo ar etiketės bžūp.Taip pat mes galime padaryti reguliariai žydų bžūp perukas, nėriniai priekiniai žydų bžūp perukas ir visą handtied perukas, pritaikytas perukas, prašome susisiekti su mumis prieš kad, praneškite mums, plaukų ilgį, plaukų spalvą, kepurės dydis .kt.Ačiū!

Šiltas Patarimai

Mes taip pat priimame pritaikytas perukas, tiesiog pasakykite mums, plaukų ilgis, plaukų spalva, plaukų tekstūros ir bžūp dydžio.Taip pat mes matuojame perukas iš vainiko į bootom, ne nuo kaklo, prašome atkreipti dėmesį į tai!!!Šviesos spalva pridėti 10 proc. (nuo 6# spalva) 150% tankis pridėti 20% Paryškinimo spalva: kiekviena spalva pridėti $10 Ombre spalva: kiekviena spalva pridėti $10 Individualų bžūp pridėti $10 Kūdikio plaukų pridėti $15 Banguoti pridėti $15 Tamsios spalvos perukai, reikia apie 2 savaites, šviesios spalvos, pabrėžti ir tamsiai įsišaknijusi spalva reikia maždaug 4 savaitės, skubėti, kad 2 savaites pridėti $45. Už customizied perukas, prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą!!!

Spalvos Žiedas

Už individualų perukai spalva prašome kreiptis į mūsų spalvos žiedas, arba prašome siųsti mums aiškų vaizdą mūsų dizaineriai kopijuoti spalva jums.

DUK

Q: Kodėl spalvos plaukų nereikia, atrodo tiksliai taip, kaip nuotraukose arba apibūdinimas sako?

A: Įvairių stebėti turite skirtingų ekrano.Ir kiekvieną kartą,gal tos pačios spalvos Ne.turėsite šiek tiek spalvų skirtumas.Prašome prašyti pagalbos iš plaukų odininkas už spalvas'code kaip tarptautinė spalvos swatch sako.

Q: ar jie Gali būti ištiesinta, riesta?

A: Šilumos plaukų, jei jis yra jūsų pačių.Naudoti plokščias geležies/ tiesinimo priemonė arba žnyplės, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, kaip jums galėtų sausų plaukų ir jis nebus paskutinis, kaip ilgai.

Q: ar galiu wash & išdžiovinti perukas?

A: Jūs galite plauti juos, kaip jūs savo.Šampūnas ir kondicionierius.Mes taip pat rekomenduojame, naudojant plaukų gydymas apie juos kas kelias savaites, nes plaukai yra ne prie jūsų galvos oda, ji yra ne gauti aliejų, jis turėtų būti.Naudojant valymo/plaukų kaukė padės išlaikyti juos ieškote sveikesni ir žvilgantys, ilgiau!Pamatysite, kad jums nereikia plauti savo wig per daug, maždaug kas 3 savaites.Tai geriausia tegul jūsų perukas išdžiūti natūraliai po plovimo juos.

Prekės Ženklo Istorija

Yelin Perukai yra profesionalus žydų perukas gamyklos su daugiau nei 15 metų patirtį, taip pat yra vienas iš nedaugelio turi realų Europos plaukų gamykloje Kinijos rinkoje.Visų mūsų Europos plaukų Žydų perukas yra 100% Europos plaukų, importuojamų iš Rusijos , jie yra sertifikuoti pagal Rabbi, jokio cheminio apdorojimo ,100% odelės pirmojo spaudimo plaukus.Mes pažadame jums aukščiausios kokybės, konkurencingų kainų ir nuoširdus aptarnavimas.Mūsų pagrindinis produktas yra aukštos kokybės žydų/kosher perukai, juosta patenka skrybėlę rudenį, topper ir plaukų gabalus, taip pat turime lankelis, nėriniai ibands, pažadame jums geriausią kokybės ir konkurencinga kaina.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis!!!El. paštas: [email protected] Whatsapp: +86-18678420316

Žymos: 28 colių nėriniai perukas, plaukų žmogaus perukas, nėriniai viršų moteris, aukštos perukas, judaica, koszernej perukas, vokietijos sandėlio, 60 colių plaukų, nemer mergelių plaukų perukai, pince gamtos perukas

Plaukų Spalva pats kaip paveikslėlyje
cap dizainas nėriniai viršuje+mašina ataudų
Plaukų Klasės Remy Plaukai
Modelio Numeris N-092
Pakuotė PVC maišelį,mes galime siūti jūsų logotipas ant dangtelio
Pristatymo Laikas 3-5 dienos akcijų perukas,pritaikytas perukas mėnesį
Stilius Mažas sluoksnis perukas
Plaukų Tekstūros Natūralūs Banguoti Plaukai
Prek.kod 1 Gabalas
Kepuraitė Dydis L,M,S
Plaukų Tankumas 150%
Plaukų ilgis 10-26 Inch
Prekės Pavadinimas TEEMMIX
Pristatymas UPS,DHL ar Fedex
Plaukų Tipas Europos Plaukų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų