1Pair Reguliuojamas Suspaudimas Kulkšnies Įtvaras - Apsaugoti Nuo Skausmo malšinimas Patempimų, Atmainų, Artritas ir Suplėšyti Sausgyslių

€6.29

€10.49

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

RM17744605849964791

Kulkšnies įtvaras su atvira kulno dizaino ir įtampos dirželiai stabilizuoja kulkšnis ir kulnas, siekiant išvengti žalos ir gydyti skausmą ir uždegimą, susijusių su didelio poveikio, veikia, mokymo ir sporto.Suspaudimas suteikia raminančią šilumą, skatinant apyvartą gijimą ir sumažinti uždegimą.Ortopedijos imobilizacijos ribas, per didelis judėjimas, siekiant išvengti žalos, šoninės ir vidurinės užstato raiščių.Atidaryti tne ir kulno dizainas apsaugo nuo dirginimo, o einantys tinkamas apgyvendinimas su kambarėlis, patogūs.Šis čiurnos dirželis palaiko silpnas kulkšnių ir kulnai kiekvieną dieną skausmai ir skausmai, svorio mokymo ir sporto.Gydymas ir prevencija nepilnamečių atmainų ir patempimų, artritas, silpnas kulkšnių ir kulnai, raumenų nuovargis ir daugiau.Apsaugoti kulkšnių, kulniukai, Achilo sausgyslės ir raiščiai.

Apie gaminį:

1. Novatoriška pavarų padeda pagerinti kraujo apytaką, neleidžia susižeisti, padėti atsigauti, bet lėtinių kulkšnies atmainų, patempimų, nuovargis, PTTD (Užpakalinės Sausgyslės Disfunkcija, kulkšnies nestabilumo, ir Achilo sausgyslės kulno ir kt.Kulkšnies Parama Petnešomis pirmiausia yra gaminamas kaip prevencinė petnešomis diržu, bet sporto veikla, pavyzdžiui, intensyviai naudotis, bėgimo, futbolo, sunkiosios atletikos, žygiai, fizinė veikla.

2. Jis yra pagamintas iš kurių Junginys nardymo medžiaga, ne tik duoti reikia suspaudimo, su tuo, kaip yra kruopščiai pagaminti, taip pat užtikrinama, kad išlaikyti kojas sausas, patogus ir kvapas-nemokamai visoje nes savo prakaito-wicking funkcija.Puikus, lengvas kulkšnies parama.

3. Papildoma rankena, kuri puikiai saugo kulkšnis, siekiant išvengti stumdomas taigi, sumažinant riziką dėl kulkšnies traumų ir patempimų, tuo pačiu metu.Atviro kulno dizaino suteikiant galimybę visapusiškai judėjimo intervalą ir nuostabus lankstumas.

4. Keturių dydžių, gali būti pasirinktas ir lengvai prisitaiko armuotas diržas, kuris leidžia vartotojui laisvai wrap ir pritaikyti jį pagal individualų tinka ir pin-taškas suspaudimo reikia, kuris skatina kraujo cirkuliaciją, efektyviai padidinti darbingumui susigrąžinti, ir sumažinti nuovargį build-up.

5. Viena Pora kulkšnies įtvaras galite dėvėti, siekiant apsaugoti jūsų kulkšnis per sporto.Kulkšnies palaiko puikiai tinka bet kuri veikla, reikalaujanti kulkšnies judėjimą, įskaitant Bėgimas, Krepšinis, Golfas, išvykos Pėsčiomis, Beisbolo, Teniso ir Tinklinio.Galėsite mėgautis išskirtiniais kulkšnies paramą išlaikant savo didžiausio našumo ir pilną kojų judesio!Gauti paramą ir suspaudimo jums reikia labiausiai.

Savybės:

Forma tai kulkšnies parama su wrap pagal struktūrą žmogaus kūno dizaino ir mezgimo, tinka kojos, neslystantis, suformuoti stiprią apsaugą.

Kulkšnies įtvaras juosta sukurta su minkštu kraštu, daro odą jaustųsi patogiai.

Dirželiai šio reguliuojamas kulkšnies parama galėtų būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų kojos dydis, na, ir tai gali būti dėvimas ant kojinių ir lengvai nešioti į batus.Aukštos elastinga juosta su stabilia medžiaga gali patenkinti skirtingus reikalavimus ir kulkšnies skersmens.

Atidaryti tne dizaino, komforto ir lengva taikyti.Tinka Vyrams ir Moterims.

Techniniai duomenys:

Padalinys: 1Pair

Medžiaga: Junginys nardymo medžiaga

Lytis: Unisex

Taikoma amžius: Tinka Suaugusiems

Spalvos: Žalia, Mėlyna, Sidabrinė, Rožinė

Nemokamai dydis: S/M/L/XL

Paketas apima:

1Pair * Kulkšnies Parama Petnešomis

RM17744605849964793

Žymos: ankl parama, kulkšnies fixator, kulkšnies protector, ankl, kulkšnies laikiklis, čiurnos įtvaras, kulkšnies skausmą, čiurnos tvarstis parama, čiurnos sąnario, kulkšnies įtvaras sausgyslių patempimas

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris A01899
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Dropshipping Taip
Prekės Pavadinimas YQQGD
Poveikis Kaulų Priežiūra

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų