Reolink Argus 2E-Saulės energija Varomas WiFi, Kamera, Lauko 1080p Full HD PIR Judesio Aptikimo, 2-Way Audio Platus Žiūrėjimo Kampas "Google" pradinis

€52.73

€86.44

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba: Užsakymai iš DE, UK sandėlio galite gauti PVM sąskaitą faktūrą.Susisiekite su mumis jei jums reikia.MUITINĖS Pirkėjai yra atsakingas už Užsakymą Mokesčius.Kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Paprasta Sąranka ir Lankstus įrenginys

Nereikia tinklo kabelį, arba maitinimo laidas, ir remiantis 2.4 GHz WiFi ir veikia savarankiškai.Tai leidžia jums nustatyti WiFi kamera Argus 2E keletą minučių!Argus 2E su stovo laikiklis gali stovėti stabiliai ant stalo, ir jis taip pat gali būti montuojami prie sienos.

Super ilgas laukimo

Prie šio ip kamera Reolink Saulės baterijomis ir ji bus gauti non-stop galios visą dieną ir visą naktį.Jūs galite lengvai padėtį, atsparus oro, saulės skydelis, siekiant padidinti saulės spindulių poveikio.Jis taupo jūsų problema įkrovimo kameros rankiniu būdu.

Mėgautis geresnės kokybės nuotrauką

Pamatyti viską detaliau su tiesa, 1080p Full HD.Gauti aiškesnius ir ryškesnius vaizdus ar vaizdo įrašus, kaip 720p vaizdo kameros.Su išskirtinėmis 10m naktinio matymo, galite aiškiai matyti net ir tamsoje.Dieną ar naktį, lauke ar patalpoje, Reolink Argus 2E nesustos apsaugoti jus.

Dangtelis daugiau informacijos

Su 120° plataus matymo kampo, tai saugumo kameros gali apimti daugiau ploto ir suteikia jums daugiau informacijos.

PIR Judesio Jutiklis

Featuring 100° pločio PIR aptikimo kampas ir labai jautri PIR, judesio jutiklis, ši ip kamera fiksuoja žmogaus judesius beveik be netikrų pavojaus signalų.

Nepraleiskite bet svarbus pranešimas

Šis saugumo kameros gali gauti trumpąją programą stumti pranešimus, el. pašto įspėjimus ir garso signalus, kai pasiūlymą įvykių pažeidimų.Ir tuo pačiu metu, sirena ar individualų balso signalų garso automatiškai.

Įrašyti visus judesius į SD kortelę arba Debesis

Ši ip kamera gali įrašyti judesio-užfiksuojamas vaizdo įrašus į SD kortele iki 128 gb.Fotoaparatas bus pabusti per 0,8 s po judesio aptikimo funkcija triggerd.Jei SD kortelė pilna, ji bus automaticly padengti senas video.

*Norėdami sužinoti daugiau apie reikalavimus, SD kortelės, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo. * Reolink Debesis veikia tik su Reolink Eiti, Argus 2, Argus Pro", "Argus" 2E "Argus" Eco, Argus PT, E1, E1 Pro ir E1 priartinti Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Naujoji Zelandija, Australija, Kataras, JAE, Malaizija, Tailandas, Vietnamas, Izraelis, Pietų Korėja, Indonezija.Daugiau vietų ir gaminiai bus palaikomi artimiausioje ateityje.

Nuotolinio Peržiūra, bet Kuriuo metu, iš bet Kur

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir likti prisijungus.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai Reolink App savo mobilųjį prietaisą, nemokamai Reolink Klientą į jūsų kompiuterį.

Matyti, Girdėti ir Kalbėtis su Jūsų Pasaulyje

Su built-in mikrofono ir garsiakalbio, galite klausytis ir kalbėti per vaizdo kamerą.Kalbėti su savo vaikais, smagiai su naminiais gyvūnais arba nuolat žiūrėti apylinkėje būtų taip paprasta.

Laiko tarpas – Žr. Dieną per Minutę

Naudoti savo saugumo kameros šaudyti laiko-nebetaikyti vaizdo įrašus.Sekti savo 3D spausdinimo, pamatyti visą statybos procesą per kelias minutes, ar fiksuoti gražius vaizdus nuo saulėtekio iki saulės.Lengva naudoti ir įdomus dalintis su kitais.

Veikia gerai, lauko

Vienas iš geriausių lauko apsaugos kameros, kada nors su IP65 neperpučiamas IP įvertinimas!Orai atsparus kūno ir būstą, kad ji galėtų puikiai dirbti net ir blogas oras, kaip ir smarkių liūčių.

Kontroliuoti Savo Kameros, Hands-Free

Su built-in mikrofono ir garsiakalbio, galite klausytis ir kalbėti per vaizdo kamerą.Kalbėti su savo vaikais, smagiai su naminiais gyvūnais arba nuolat žiūrėti apylinkėje būtų taip paprasta.

Kas yra dėžutėje

Jei pasirenkate "Add Saulės Skydą ", kai užsakymą, saulės skydelis bus įtraukti taip pat.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , 70mai xiaomi, kamera secur, kamera reolink, paukščių lauko, žirklių, reolink, durų tuya smart, dekoro namai, androu tv box

Garso Išvesties Integruotas Garsiakalbis
Sertifikavimo ROHS
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Tipas IP Kameros
Tinklas P2P ir QR Kodas
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Įrengimas Lubų
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
TF Kortelė NĖRA
Megapikselių 2MP
Rezoliucija 1920*1080(2.0 Megapikselių)
spalva Balta
WIFI Standartą 802.11 b/g/n, WiFi 2.4 GHz
Technologijos Centrinis
Palaikomos Operacinės Sistemos Mac OS
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Sienos Laikiklis Lubų
Įkrovimo Galia Universalus 5V 2A Power Adapter/ Reolink Saulės Skydelis
Maitinimo Šaltinis(V) 5V
Prekės Pavadinimas reolink
Kilmės KN(Kilmės)
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0
Phone " Programėlę. "Android" Telefoną, "iPhone"
Atsparūs Vandeniui Klasė IP65
Pikselių 2MP
Modelio Numeris Reolink Argus 2
IR Atstumas(m) 12M
Stilius Box Kameros
Energijos Sąnaudos(W) 5W
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Objektyvo f=3.26 mm Fiksuotas, F=2.2, Su IRCUT
Objektyvo (mm) 2.8-8mm
Žiūrėjimo Kampas 120°
Garso Dvipusis Ryšys. Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis
Vaizdo suspaudimas H. 264
Saugojimas Paramos Micro SD kortelės lizdas (Be built-in SD kortelė)
Jutiklis Prekės Sony
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Jutiklis CMOS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų