Multi-Funkcija 3 In 1 Lankstymo, Pjaustymo Lenta, Virtuvė, Kapoti Blokus Išardomi Patiekalas, Vonia, Skalbimo Kiaurasamtis Stovo Daržovių Krepšelis

€11.87

€18.26

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

[xlmodel]-[custom]-[51167]

[xlmodel]-[custom]-[51167]

[xlmodel]-[custom]-[50274]

[xlmodel]-[custom]-[50274]

[xlmodel]-[custom]-[50274]

[xlmodel]-[custom]-[8888] Apie Dropshipping Sveiki Mieli, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, galime pateikti dropshipping ir didmeninės,jei turite kokių nors prašymą, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos ir paslaugų!

Multi-funkcija 3 in 1 Lankstymo, Pjaustymo Lenta, Virtuvė, silikono Kapojimo Blokų Pjovimo Lentos Skalbimo Krepšelį Virtuvės Organizatorius

Prekė:Lankstymo, Pjaustymo Lenta

Medžiagos:maistinė pp

Spalva:pilka

Pakuotė:1pcs x Lanksčią pjaustymo lenta

Funkcija

Maisto klasės PP medžiagos,saugos ir sveikatos,spalvinga spalvos,matinio paviršiaus dizainą,siekiant išvengti nukrypimų, kai sukapoti.

Mūsų pažadas: 1,Mes išsiųsti savo paketą metu apdorojimo laikas! 2,Paslaugas Po Pardavimo : Jei jūs neturite gauti jį ilgą laiką arba prekės pristatomos neveikia, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą , mes išsiaiškinti, išspręsti.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[50273]

[xlmodel]-[custom]-[50273]

[xlmodel]-[custom]-[8888] Apie Laivybos :

Kas tiekėjo rekomenduojama laivybos metodą?

1,Mes remiame daug laivybos metodai,inclding oro paštu, pašto ir greitai express".Paprastai nemokamas pristatymas būdas yra ePacket arba China post ,mano 7-60 dienų.

2,Greitai express, kaip DHL,UPS,FEDEX,paprastai trunka tik 4-7 dienas.

Ar yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip,mes galime pasiūlyti didmenines kainas.mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos:

kas jūsų garantijos politikos?

1,Visos prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant, Jei pastebėsite kokių nors problemų apie mūsų produktus, prašome pranešti mums per 7days gavimo, mes bus atsakingas ir stengiamės išspręsti problemą.

2,jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės,pirkėjas žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad baigtas (kai jūs clik "patvirtinti, kad gavo"arba viršyti patvirtinimo laikotarpį) ir atgauti visą sumą.grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs,ar galite išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

Spalvą Ir Dydį:

1. Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas.Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra apie 1 - 3cm matavimas.Jei radote dydis produktų netelpa jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis.

2. Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

Mūsų sėkmės depens savo džiaugsmu refore.jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Jei jus tenkina mūsų produktus ,prašome palikti mums visą 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.

(mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas)

Apie mus:

Kaip mus Rasti?

Galite nuskaityti QR kodą, kad gauti speciali kaina pagal jūsų nuotrauką,ir taip pat galite sekti mus,Mes turime netvarkingų nuolaida gerbėjai

[xlmodel]-[custom]-[50941]

Žymos: valdybos supjaustyti, baseino valdybos, valdybos colander, marmuro kapoti blokus, drėgnu vaikai, drainer ir stalo, valdybos pjaustyti, valdybos mėsa, 3 sluoksnis indų džiovykla, 12v akumuliatorius, nešiojamų

Funkcija Įžuvinti
Medžiaga PP+TPR
Modelio Numeris B-345
Parama Drop Laivyba Ir Didmeninės
Pakuotė Viename Paketas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kapoti Blokus
Formos ROUND
Sertifikavimo CIQ

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų