360 Magnetiniai-optiniai Plaukų Šalinimo SHR VEIDO Odos Atjauninimo Neskausmingas Plaukų Šalinimas, Grožio Įranga

€902.36

€1 127.95

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kviečiame pasirinkti mūsų produktus, mes tikrai jums pasiūlyti gerą kainą ir geriausias paslaugas, ačiū.

Logistikos aprašymas nemokamas pristatymas

Logistikos laikas paprastai yra apie 30-40days, skirtingos šalys turi Skirtingus gabenimo laiką dėl skirtingų atstumų.UPS Expedited / DHL/ EMS

Nemokamas pristatymas paslauga neteikiama kai kuriose šalyse, klientų aptarnavimo, gali susisiekti su jumis siekiant padidinti pagrįstą skino pristatymas, prašome suprasti!

Po papildomų krovinių, logistikos metu yra apie 4-7-10-15 dienų.

Logistikos draudimo

Mes įsigijo logistikos draudimo už kiekvieną siekiant užtikrinti, kad mašina gali būti pristatyti į jūsų namus greitai ir be žalos.

Specialių Individualiai Pritaikytas Paslaugas

Mūsų mašina gali suteikti specialių individualiai pritaikytas paslaugas, tokias kaip pridėti logotipas, keisti sistemos kalbą, pridedant keičiamos rankenos, ir kt.dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į mus, ačiū jums, kad atvykote!

Garantija ir Po Pardavimo

Mes siūlome 1 metų garantija visiems mūsų mašina.

Mes teikiame instrukcijų vaizdo ir vartotojo vadovą savo nuoroda, ir 24 val. internetinės paslaugos.

Pakuotė

Mes naudojame Aliuminio Lydinio dėžės, storio putų kartono, medinių rėmų ir kitų pakavimo metodus, atsižvelgiant į įvairių produktų.esame tikri, kad prekės yra geros apsaugos.

Papildomos rankenos

Jūs galite nusipirkti papildomų rankenos šia mašina, jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis, ačiū.

Taikymo:

1) Neskausmingas plaukų šalinimas

2) Spuogų gydymas

3) Pigmentacijos šalinimas

4), Odos atjauninimas

5) Raukšlių šalinimas

Naudojimo Sritis : 1. Odos atjauninimo: pašalina raukšles, pašalinti pigmentai, išsklaidyti strazdanų, balinti odą ir sumažinti didelį plaukų poras. 2. Plaukų šalinimo: galimi įvairių odos tipų ir įvairių spalvų plaukus. 3. Pašalinti spuogai: puikiai valstybės riebiai odai, ir nužudyti spuogų bakterijas. 4. Odos sugriežtinimas: liftas odą, suteikia jai tamprumo ir blizgus. 5. Pašalinti raukšles. ( plaukų šalinimas, veido liftas elito veido grožio įranga), Ypatybės: Patentuotas square " plug&play jungties handpiece, greitai prijungti vandens ir elektros labai saugus ir lengvai įdiegti.Pažangios Signalizacijos sistemos vandens temperatūrą, kad daugiau saugus gydymo ir geriau apsaugos klientus ir mašina.Kištuko tipo rankena su keičiamų filtrų, įvairių gydant elementus.Profesinės veiklos programinės įrangos tinkamiausią parametras, lengva išmokti ir veikti.Modulinės vidinis nurodymas sustiprinti stabilumo, efektyvumo, saugos, transporto ir lengva prižiūrėti.Privalumas: 1), trumpalaikis gydymas 2) Daugiau sauga 3) neinvaziniai&Neskausmingas 4) Jokio šalutinio poveikio, patogiau 5) energijos produkcija yra 10 kartų didesnė nei OPT/SHR 6) magnetiniai-optiniai rankena gyvenimo trukmė yra ilgesnė nei OPT/SHR.

Žymos: magnetų 360, ipl, iphl lazerinis epiliatorius, lazerio shr, odos plaukų šalinimo, heysilkyskin plaukų šalinimo lazeriu ragelis, veido odos atjauninimas darbo, epilady silk epil, epil lazeriu, plaukų salono įranga

Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Tipas Baterija
Elemento Tipas Epiliatorius
Funkcija SHR IPL PASIRINKTI
Naudoti Pažastų
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas YUKUI

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų