Vyrų Piniginės 4 spalvų Mados Derliaus Daugiafunkcinis Atsitiktinis Kortelės Turėtojas Kietas Telefonas Maišelį Ranka Maišo Ilgai Piniginės Verslo Lauko

€12.09

€17.27

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Specifikacija:

Medžiaga:Dirbtiniais Odos

Spalva:Juoda,Kavos,Ruda,Pilka

Svoris:500g

Ilgis:19.5 CM(7.68")

Aukštis:11,5 CM(4.53")

Plotis:4cm(1.57")

Vidinės Kišenės:Monetų Piniginė,asmens TAPATYBĖS vyriškos Piniginės,Kortelių Atveju,Pinigų Klipas,Ilgai Piniginė,Rašiklis, Dėklas,Telefonas Kišenėje Stilius: Kelionių, Laisvalaikio, Derliaus, Užimantys Uždarymo Tipas: String Proga: Universalus, Kelionės, Sporto, Mokyklos Maišą Tipas: Telefono Maišelį, Įrašykite Atveju, Kortelės Turėtojas, Monetų Krepšys Piniginės Tipas: Monetų Piniginė, asmens TAPATYBĖS vyriškos Piniginės, Kortelių Atveju, Pinigų Klipas, Ilgai Rankinėje Paketą sudarė: 1* Krepšys Išsižadėjimas: 1. Apie Dydį:Dydis gali būti 2cm/1 colio netikslumas dėl rankos priemonė.Šie matavimai yra skirtas, kaip vadovas, kad padėtų jums pasirinkti tinkamą dydį.Prašome pasiimti savo matavimus ir pasirinkti savo dydį, atitinkamai. 2. Apie Spalva:tikslios spalvos elementai gali skirtis priklausomai nuo konkrečių stebėti, nustatymus ir apšvietimo sąlygas.Daiktų spalvas vaizduojamas turėtų būti naudojamos tik kaip apytikslė vadovas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: odos piniginės, medikas raktų pakabukas, piniginės, vyrų megztinis, vakarų piniginės vyrams, vyrų piniginės, pašto maišelį vyrai, paplūdimys monetos piniginėje, odinis vyrų piniginės, mados natūralios odos vyriškos piniginės.

Stilius derliaus
Uždaryti Tipas STRING
Interjeras Kortelės Turėtojas
Piniginės Ilgis ilgai
Elemento Plotis 4cm
Pamušalas Linas
Piniginės Organizatorius Piniginės
Elemento Aukštis 11.5cm
Pagrindinė Medžiaga Dirbtiniais Zomšos
Modelio Numeris Kaip parodyta
Prekės Svoris 500g
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Kietas
Elemento Ilgio 19.5cm
Elemento Tipas piniginės
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Kita

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų