1Pc LCD Skaitmeninis Laistymo Laikmatis Saulės Energijos Drėkinimo Priemonė, Sodo Laistymo Valdiklis Skaitmeninis Intelekto Laistymo Sistemos

€17.22

€22.66

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1Pc LCD Skaitmeninis Laistymo Laikmatis Saulės Energijos Sodo Laistymui Valdytojas Skaitmeninis Intelekto Laistymo Sistemos

Aprašymas:

Tai pažangi skaitmeninės drėkinimo valdytojas yra ne tik puiki pagalba siekiant taupyti vandenį, bet taip pat gali pagerinti efektyvumą automatinė laistymo.Be to, ji padės jums sumažinti darbo jėgos sąnaudų ir auto laiko laistyti gėlių ir augalų, net nė vieno namo, kuris atneša daug patogiau jums.Ji taip pat turi daug kitų privalumų: Lengva įdiegti ir naudoti, patvarus naudoti, mažas energijos suvartojimas ir pan.Vienu žodžiu, tai tikrai puiki laistymo priemonė mikro purkštuvas ir lašelinę laistymo sode, kieme ar balkone.

Savybės:

Su KINTAMOSIOS srovės maitinimo adapteris, jai nereikia baterijų, jums tik reikia į maitinimo lizdą, tada gali ją naudoti.Ji taip pat yra atminties funkcija, ir jums nereikės iš naujo ją net elektros nukirto staiga.

Vartotojas gali laisvai nustatyti programą, kurių norite, 16 programų, labai lengva įdiegti ir naudoti.

Automatinio laistymo, laikas drėkinimas.Galite nustatyti laistymo kartus ir laistyti kartą per dieną/per mėnesį, kiek norite.Jums niekada nereikės nerimauti dėl augalų, kai jūs esate toli nuo oficialios verslo, todėl daug patogiau jums.

LCD ekrane galima valdyti laistymo situaciją ir standartinė laiko.

Sandarinimo aišku, padengti gali apsaugoti ekranu nuo lietaus.Ji taip pat yra nerūdijančio filtras net užkirsti kelią jį blokuoja.

Specifikacija:

Būklė: 100% Naujas Prekės Ženklas

Spalva: Parodyta, kaip paveikslėlyje

Medžiaga: Plastikas

Įtampa: 110-220V

Įtekėjimo Burną Dia.: 1/4" sukimo į 1/6"

Ištekėjimas Burną Dia.: 1/6"

Vandens pajungimas: 21mm bakstelėkite su 26.5 mm sriegis

Žarnos Jungtis: 13mm(1/2")

Laistymo Dažnumas: 1-16 kartus per dieną, 1 kartą/3 dienas

Drėkinimo Laikas: 1min (Min.), 9hour 59min (.)

Darbo Spaudimas: 0-400kpa

Vandens Temperatūra: 0-40°C

Maitinimo šaltinis: AC Power Supply (JAV Plug)

Drėkinimo Vidutinis: Aišku, gėlo vandens

Programa Gali Būti Nustatyti: Bendrosios Programos, Multi-programa, Bendrąja Programą, Ciklo Programa, Vieną Dieną, Kelių dienų

Valdymas: Automatinis Veikimas, Rankinis Valdymas

Pakuotės Svoris: 350g

Pakuotė:

1 x Drėkinimo Valdytojas

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Maitinimo Adapteris (JAV Plug)

Apie Atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

Žymos: kichen priedai patiekalas, laikmatis, virtuvės maišytuvas, laikmatis irrig, bakstelėkite laikmatis, kitchenaid makaronai, kitchenaid, laikmatis vandens, automatinio valdymo drėkinimo, kitchenaid maišytuvas

Modelio Numeris Vandens Laikmatis
Prekės Pavadinimas EECOO
Tipas Sodo Vandens Skaitiklius
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Laikmačio Tipas Ac Pro

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų