Belsiang Bdsm Pančių Rinkinys Strapon Ziajać Sekso Žaislai Porų Moterų Masturbator Dėvėti Sekso Reikmenys

€14.47

€18.09

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Aprašymas:

Prekė: sm žaislai Medžiaga: Nailonas Svoris: Apie 380g Šį produktą sudaro diržo ir keturi priedai.Keturi priedai yra eilutė, kamuoliai, kamuolys, šokinėja kiaušinių maišelį, ir purtyklė rungtynių.Saugos diržus galima reguliuoti dydžio, kaip reikia.Palaikyti: Nuvalykite su drėgnu rankšluosčiu, po naudojimo , nei išdžiūti saulėje.

Paketas Apima:

❈ 1*Pora žaislai ❈ Mes paketą juos nuslėpė pakuotę siekiant užtikrinti, kad prekės atvykti saugiai.Ten bus ne slapta informacija ant pakuotės, siekiant užtikrinti jūsų privatumas-apsaugotas.

Apie paketas

Mes atsiųsime jums nepermatomas pakuotes, nr. jautrus žodžiai ant pakuotės, siekiant apsaugoti privatumą, mūsų klientams, niekas nežinos kas yra viduje, prašome būti tikri, kad pirkti.

Apie produktą

Visi mūsų produktai yra 100% brand new ir yra atidžiai tikrinami prieš juos išsiuntė.Visi produktai yra pagaminti iš medicininės kokybės medžiagos, 100% saugus ir netoksiškas.Tai yra normalu, kad kvapas šiek tiek kvapas, kai pirmą kartą atidarėte, nes laikykite produkto sandarioje pakuotėje keletą mėnesių, prašome jį valyti, tada padėkite jį gerai vėdinamoje vietoje, ji išnyks per 1-2 dienas, jis neturi įtakos funkcija.

Apie pristatymo

Visi mūsų užsakymai bus išduodamas per 5 darbo dienas, pristatymo laikas priklauso nuo šalies ir yra veikiamos oro, švenčių ir kitų veiksnių.Jei tam nebuvo gautas per apsaugos laikotarpis, prašome susisiekti su mumis.

Apie darbo valandas

Dėl laiko skirtumo, komunikacijos bus atidėtas, mūsų parduotuvėje klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums pirmą kartą pamatysite savo pranešimą, prašome kantriai laukti.

Ką daryti, jei produktas buvo problema ?

Jei produktas neatitinka arba yra pažeistas, susisiekite su klientų aptarnavimo laikas.Mes išspręsti šią problemą už jus, išsiųsti produktą ar grąžinti visą.Prašome neatidaryti ginčas bus,mes tikime, kad komunikacija yra geriau, nei atidaryti ginčų.

Spustelėkite padėti

https://helppage.www.dazasvydziomusiai.lt/buyercenter/index.htm#center

Žymos: latekso veido gaubtas bdsm, bdsm, bdsm žaislas, gimp, bdsm burną lytis, snukis lytis, bdsm bondage kelnaitės, dildo strapon, gėjų nelaisvėje sleepsack, lytis dėvėti moteris

Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Dydis 1 Set
Medžiaga Nailonas
Modelio Numeris 733
Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaidimai
Prekės Pavadinimas Belsiang

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų