O. DU.O 24k Rose Gold Elixir Odos sudaro Naftos Veido serumas Prieš Gruntą Pamatų Drėkinamasis Veido Aliejus Anti-senėjimo 15ml

€2.61

€5.02

-48 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Išsamiai:

Gamintojas:O. DU.O

Svoris:15ml

Pakuotė:1*butelis sudaro aliejus su dėžute

KAIP NAUDOTI

Gerai pakratoma, eterinio Aliejaus, prieš pradėdami naudoti,taikyti veido ir kaklo,ryte naktį geriausių rezultatų.

Eterinis Aliejus Daily Moisturizer

Tai grožio aliejus yra veiksminga lengvas kremas įdėta anti-senėjimo naudą visiems odos tipams.Naudoti Rose Gold Elixir kaip kasdien drėkintuvai, kad išlaikyti jūsų odą sveiką ir hidratuoti.Grynas 24k Aukso žvyneliai sugeria teisę į odą, palieka odą spindinčią ir natūraliai švytinti.Bazė šis prabangus Eliksyras yra Erškėtuogių sėklų aliejaus.Erškėtuogių sėklų sudaro 77% riebalų rūgštys -- didelis linolo ir linoleno rūgštys, vitaminas C, ir vitaminas A -- visi yra labai svarbūs odos sveikatai.Rosehips buvo nustatyta, kad atkurti audinių ir sumažinti baudos linijos išvaizdą, hiperpigmentacija, ir strijų.

Eterinis Aliejus, Drėkinantis Lūpų

Jis gali būti naudojamas drėkinti lūpas prieš taikant lūpų.Rose Gold Elixir veiksmingai saugo lūpas nuo išsausėjimo, ypač kai naudojant skystą/matte lūpų dažų, nepakenkiant apdailai.PATARIMAS: įsitikinkite, kad tegul lašus sugeria į lūpas prieš taikant lūpų.

Eterinio Aliejaus Sumaišykite Su Fondo

Naudokite 1-3 lašus sumaišyti su jūsų mėgstama fondas išlaikyti jūsų odos hidratuotas ir spindinčią.

Eterinis Aliejus Atgaivina Džiovinti Grietinėlės Produktus

Kartais grietinėlės produktai gali linkę išdžiūti.Vietoj to, mesti juos šalin, tiesiog pridėkite 1-3 lašai į savo mėgstamą kremas makiažo, kontūras, akcentas, arba antakių pomade, juos sugrąžinti į gyvenimą!

PATARIMAS: eterinis Aliejus PARAIŠKA SU GROŽIO KEMPINE ARBA TEPTUKU

Pradėti dotting savo pamatus ant jūsų odos pirmą kartą, tada taikyti 1-2 lašai ant drėgnos grožio kempine (arba šepečiu) įsilieja į jūsų fondas už žėrintis apdaila.Tiems, sausai po akimis (arba) pareikalauti papildomų hidratacija), taip pat galite naudoti su makiažo ir kontūrus.Pirmas taikyti makiažo po akimis, po to kremas kontūrą.Tada taikomas 2 lašus Rožių Aukso Eliksyras drėgnu grožio kempine (arba teptuku) ir mišinys.Tai daro maišymo lengviau, o 24k Aukso padeda pasiekti, kad spinduliavimo švyti!

Žymos: otwoo, sr2ez, estee lauder double wear pret, veido aliejus, valyti veido, revitalash, bazę sudaro, makiažo pradmenų, 3m gruntas, korėjos makiažas rinkinys

Pažymėjimo Numeris 2017090801
NET WT 15ml
Kilmės KN(Kilmės)
Formulės Kita
Sertifikavimo GZZZ
Komponentas Aliejus
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Svoris 66g
Nepraleidžia No
Prekės Pavadinimas F'eDoren
24k Rose Gold Elixir Aliejus Prieš sudaro aliejus
Naudos Lengva Nešioti
Modelio Numeris AEFXQ-10005
Poveikis Lengva Nešioti
Dydis Full Size
GZZZ YGZWBZ

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų