2vnt Nerūdijančio Plieno Flush Traukti Slam Skląsčiai Liftas Žiedas Rankena Marine Valčių Turas Denio Lock + Klavišą RV Valtis Jachta Dalys, Priedai

€16.37

€163.68

-89 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prekės Aprašymas:

2vnt Jūrų Laivu Cam Spyna Liukas Traukti Tekinimo Užraktas Liftas Rankena Valtis Dalys Flush Mount Liukas Flush Traukti Spyna Užrakinti su raktu

Savybės:

- Jis yra patvarus ir atsparus atšiaurių jūrų sąlygos,tinka standartinis 2-Colių skylę išpjovą. - Jūrų kokybės Nerūdijančio Plieno 316 flush spyna skirtos atlaikyti atšiaurių jūrų sąlygos - Šis standartas flush patraukite skląstį yra plačiai naudojama medicinos įranga, laivų, automatikos įrangos ir automobilių pramonė. - Patraukli flush-mount stilius, embedded rankena, ir paslėpta montavimo įranga suteikia šias skląsčiai patrauklus atrodo. - Jie taip pat turi didelį funkcionalumą, kietas jaustis ir stumti uždaryti patogumui. Korozijos atsparus statybos saugo juos funkcinės ir ieškote didžiosios metų. - Šių skląsčiai yra labai plačiai naudojami dėl patekimo durys, jauku ir dangčiai, liukai,centrinė konsolė ir durų, spręsti vienetų, bei stalčių blokai,elektros boksai.Taip pat yra daug išorinių spintelės programas, taip pat. - Puikiai tinka naudoti aplink jūsų lauko vasaros virtuvė ar grotelių srityje.Kiekvienas gamybos siunta, išbandyti ir sertifikuoti.

Specifikacija:

-Medžiaga:Nerūdijantis Plienas+plastikas -Spalva: Sidabrinė -Dydis : kaip paveikslėlyje

Pakuotė:

2 * jūrų liukas užraktas 4 * raktai 2 * Laikiklis

Didmeninė ir Lašas laivybos

- Didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. - Drop laivyba, Mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei jums patinka.

Apie FQA

Q:Yra produktų nuotraukos realus?

A:Taip,Visos nuotraukos rodomos, yra 100% tikras.ir nuotraukos yra visi, kurių imtasi pagal save.Bet gal yra kai kurių spalvų šešėlių, nes monitoriai.

Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A:mes priimame šiuos mokėjimo būdus: kreditinė kortelė; pinigų booker T/T;western union.

K:Kada pristatymas?

A:mes atsiųsime jūsų užsakymų 1-7 dienas(pagal jus užsakymo kiekio), po apmokėjimo.Tačiau iškilus karšto produktai yra laikinai išparduoti,mes susisieksime su jumis artimiausiu metu prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Paketas mažiau nei 2 kg bus išsiųstas China Post " oro paštu.prekės norėtumėte įsigyti sveria daugiau nei 2kg.Jūs galite patalpinti užsakymai atskirai, todėl, kad kiekvieno užsakymo sveria mažiau nei 2 kg, pasinaudoti nemokamas pristatymas.Jūs galite pasirinkti kitą express vežėjas, galite išsiųsti paketą, per Fedex/DHL/UPS jus paketas!

Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, Kokia didmeninė kaina?

A:Ačiū už jūsų užklausą.jei norite pirkti didelio kiekio, prašome Susisiekti su mumis .mes suteikiame jums geriausią kainą.ačiū .

Šiltas Patarimai

Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 1-2 cm(0.4~0.8") skiriasi

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos, 85-98% Panašus į nuotraukas , bet bus mažai spalvų skirtumas .

Dėl ilgų pristatymas, elementas gali sugesti tranzitu, jei elementas žalą, pls susisiekti su mumis iš karto pirmą kartą, prieš palikite atsiliepimą, ačiū už jūsų prašome suprasti

Apie Atsiliepimą

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių.

2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Žymos: campervan įranga, camper rv, gruntas valtys, paveikslas slam dunk, kinijos jūrų dalys, kabelis ipad pfi, valtis tiko, valtis puodelio laikiklis nerūdijančio plieno, karavanas užraktas, pagalbinė valtis

jūrų kateris, jachta priedai Valtis Jachta Jūrų Aparatūros
Nuo rusijos sandėlyje
Dydis 14mm
užrakto Valtis Liukas Valtis Užraktas
Medžiaga Nerūdijantis Plienas+Plastikas
Aukštos kokybės užraktas Pakeliama Rankena
Kiekis 2 vnt
jūrų liukas užraktas Liukas Flush Patraukite Skląstį
Tinka jūrų, valtis, RV
Jūrų Aparatūros Valtis Aparatūra
Tipas Guolis
2 vnt. Flush Traukti Slam Skląsčiai
Patraukite Skląstį Jūrų Užraktas su raktu
Liftas Slam Spyna Valčių, Jachtų Denio Liukas
Nuolaida 90% NUOLAIDA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų