X551MA Plokštė N3540U REV2.0 ASUS X551 X551M F551MA Nešiojamas plokštė X551MA Mainboard X551MA Plokštė BANDYMO GERAI

€69.16

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pirmiau gaminio parametrų lentelėje yra automatiškai generuoja www.dazasvydziomusiai.lt sistema ir nėra visiškai normali.Skaitykite gaminio detales.

Dėmesio:CMOS/BIOS baterija apie plokštę bus paimtas, dėl griežtų saugumo patikra oro uoste ir pagal užsakymą, Prašome įdėti savo originalaus akumuliatoriaus atgal, kai jūs įdiegti ir išbandyti

Prieš perkant: 1)Jei turite didelį kiekį, galite susisiekti su manimi elektroniniu paštu.Aš duosiu jums keletą nuolaida. 2)Jei turite tam tikrų specifinių reikalavimų.prašome informuoti mane, kai jūsų užsakymo patvirtinimui. 3)Jei jums reikia prekės nėra parduodamos, prašome palikti pranešimą man, aš pasistengsiu rasti jums.

Pažadame, kad visi produktai bus tikrinami prieš vežimą.Prieš siuntą,galiu siųsti bandymų vaizdo įrašą arba nuotraukas, ar jums reikia.

X551MA Plokštė N3540U REV2.0 ASUS X551 X551M F551MA Nešiojamas plokštė X551MA Mainboard X551MA Plokštė 100% visiškai išbandyta

!!Atkreipkite dėmesį į

1.Prieš tempu, siekiant,kad, jūs turi įsitikinti, kad jums reikia plokštės modelio,jei ji yra pirkėjų priežasties būti perduotos yra neteisingas, mes ne suteikti kompensaciją.

2. Plokštė yra speciali elektroninius gaminius, prieš perkant, jūs turite užtikrinti, kad kitų kompiuterio dalių yra geras, jei jūsų reikmenys neveikia, tai bus sukelti plokštė neveikia, taip, turite išbandyti prieš jums pirkti savo CPU, RAM, ekrano linija, ekranas ir kiti smulkūs priedai.

3. Elektroninių produktų reikia profesionalios technologijos, jei nesate profesionalus kompiuterių remontas, prašome nusipirkti atidžiai, jei plokštės dėl šios priežasties perdega, mes nesuteikiame garantijos aptarnavimo.Bandymų plokštę

Produkto packaing

Q&A

1. Whatformsof paymentare man?

---By Vizos, Kreditinė kortelė , WebMoney,Qiwi piniginės", "Western Union", T/T,Brazilija Boleto,

SOFORT Bankų,Pay-pal

2. Garantija?

---60days

3. Plokštė nauja ar suremontuoti?

---Tai gamyklos inventorių.Ji atrodo kaip naujas. 100%darbo,o ne suremontuotas

4. Ši plokštė suderinama su mano plokštę?

---Galite imtis originalaus plokštė nuotraukas man ir mes galime teisėjas

5.Ar turiu mokėti muito?

---Priklauso nuo pirkėjo vietos Muitinės sprendimą.

Šios prekės kainos nėra įskaitant visus taxs & importo muitai

Pristatymas

1.Mes suteikti jums veiksmingą sekimo numerį.

2.Mes galime išsiųsti į visą pasaulį, taigi pirkėjai nedvejodami tvarka.

3.Mes rekomenduojame www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas (saugumas, sutaupyti pinigų,Jei pakuotė yra pažeista, jūs galite kreiptis dėl žalos atlyginimo).

4.Jei norite, greitas pristatymas užsakymą, prašome pasirinkti DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.(Šių komercinių express importo muitai yra gana didelės).

5. Jei gausite pažeistas arba blogai deformuoti paketas, prašome fotografuokite tai, kas man bus interesams apsaugoti pirkėjų ir pardavėjų.

Garantinis aptarnavimas

1.Jei plokštė turi trūkumų, pirkėjas gali pasirinkti ir pakeisti produktą arba grąžinti plokštę ir mes grąžinsime visa grąžinamoji išmoka.

2.Jei pirkėjas nusipirkti netinkamą produktą, jį mokės visi, krovinių, ir mokėti 15% mokestį už paslaugą.

3.Grąžinamosios išmokos už produktą, kainą, tik, Tvarkymas, pašto ir pristatymo išlaidos nėra grąžinamos.

4.Pilna garantija nuo bet brokuotą produktą,Jei klientas suteikti man neigiamą atsiliepimą atsitiktinai,Mes ne pateikti po-garantinis aptarnavimas.

5.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nereikia atidaryti visus ginčus ir susisiekite su manimi bet kuriuo metu.Mes stengiamės, kad esate patenkintas.

Pasirinkite mus,Geros kokybės ir compertitive kainą!

1.Mes turime profesionalių inžinierių komanda ir testeriai, kurie bus suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas.

2.Mūsų įmonė yra įsikūrusi Kinijoje, Guangdong, Shenzhen, ji yra netoli Honkongo.mes visi plokštė iš pirmų rankų šaltinių.

Žymos: b450, atx pc, rx5700xt, pagrindinė plokštė, pagrindinė plokštė kompiuteriui, x54c, a320, hp nešiojamas kompiuteris, Nešiojamas Plokštė, aorus plokštė

Pradžios Data 2012
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Prekės Būklė panaudota
Modelio Numeris X551MA
Lizdo Tipas Borto CPU
Uostai HDMI
Kietojo Disko Sąsaja SATA
Formos Koeficientas ATX
Chipset Gamintojas "INTEL"
Vaizdo Plokštės Tipas Ne Integruotas
Atminties kanalo Vieną
Prekės Pavadinimas XINTUOCENTURY
Maksimalus Ram Talpa 8 GB
Kilmės KN(Kilmės)
Atminties Tipas DDR3
Su CPU Taip
Garantija 90Day
Lustų rinkinys A55
Kokybės Sertifikavimo NĖRA
Atminties Bankas 1 DDR3 DIMM
Pakuotė Taip
Švinas Laikas 1 2working dienas po apmokėjimo
PROCESORIAUS Tipas "INTEL"

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų