Bendras ilgis linijinis kamuolys varžtą slide (įskaitant variklinių) 500mm, veiksmingą insulto 400mm

€87.27

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Modelis: dg42z500

? geležinkelių vadovas

Stumdomas kelio ir linijinis vadovas

Plotis skaidrių geležinkelių, yra mažiau nei 45mm

Skaičių slankmačiai yra mažiau kaip 1

Vardinė dinaminė apkrova: > 40kg

Medžiaga: aliuminio lydinys

Vardinė statinė apkrova: > 60kg

Tikslumo klasė: ﹥ H

Ilgalaikio varžto dydis M4 (mm)

Leidžiamas statinis momentas yra mažesnis nei 1,2 (KN · m)

Stumdomas bl oc k fiksuotojo moThe skirtumas tarp kamuolys varžtą ir trapecijos formos varžtas

Pagrindiniai skirtumai yra tokie:

1 --- perdavimo efektyvumą.

Perdavimo efektyvumas kamuolys varžtas yra apie 90 ~ 96%, o trapecijos formos varžtas yra apie 26 ~ 46%.Kitaip tariant, jei pats didelis krūvis skatina, kamuolys varžtas gali naudoti mažesnio vairavimo energijos, pvz., mažesnės galios variklis, kuris gali ne tik sumažinti išlaidas, bet ir sumažinti energijos suvartojimą.

2 --- perdavimo greitį.

Kamuolys varžtas yra riedėjimo trinties, trapecijos formos varžtas yra stumdomas trinties, temperatūra kyla buvęs yra gerokai mažesnis, nei pastarasis, todėl jis gali imtis užduočių, didelės spartos duomenų perdavimo.

3 --- tarnavimo trukmę.

Paviršiaus pažeisti riedėjimo trintis yra daug mažesnis, nei, kad slydimo trinties.Todėl, techninės priežiūros gyvenimą kamuolys varžtas yra daug ilgesnis, negu trapecijos formos varžtas, kai valymo ir tepimo sąlygų.

4 --- savistabdės.

Apskritai, savaiminio fiksavimo turtas yra atvirkščiai proporcingas perdavimo efektyvumą.Todėl, kamuolys varžtas yra beveik jokio savaiminio fiksavimo turto, o trapecijos formos varžtas turi tam savaiminio fiksavimo turtą (priklausomai nuo dydžio švino kampas ir šiurkštumas darbo veidą).

5 --- ekonomika.

Iš ankstesnės ir dabartinės situacijos, kaina kamuolys varžtas yra dar didesnis negu trapecijos formos varžtą, nes jos sudėtinga struktūra.Tačiau, didėjant automatikos įranga, produkcija padidėja, o kainų skirtumas tampa mažesnis ir smaller.de: užrakto tipas

Žymos: linijiniai skaidrių geležinkelių, rutulinis varžtas linijiniai skaidrę, actuat linijinis, varžtas stepper, linijinis slydimo guolių sc20uu, linijinis guid geležinkelių, 1605 kamuolys varžtas, rutulinis varžtas, švino varžtas, "pasidaryk pats" mini linijinis pavaros

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų