YBAY 2020 " Naują Plius Aksomo vientisos Spalvos Moterų Megztinis su Gobtuvu Megztinis Tuščią Drabužių Šalies Grupės Dirbti Drabužių Medvilnė

€11.77

€21.41

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Labas, mielas drauge, kviečiame atvykti į mūsų parduotuvę apsipirkti, visi produktai mūsų parduotuvėje yra 100% kokybės ir už prieinamą kainą, prašome būti tikri, kad pirkti

Jei jums kyla sunkumų metu apsipirkti, galite susisiekti su klientų aptarnavimo, ir jūsų sunkumai bus išspręsti iš karto.

Jūsų pirkinių teisių, prašome perskaityti šių taškų:

1: Mes išsiųsti prekes per penkias darbo dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Jei pristatymo viršvalandžius, mes grąžinsime jums visą sumą.

2: produktai iš šios parduotuvės gali būti siunčiami visame pasaulyje.Mes naudojame greitai logistikos nemokamas pristatymas jeigu užsakymo suma yra daugiau kaip 100 JAV dolerių, tokių kaip DHL/EMS/UPS ir kt.Prekės bus pristatomos apie 15 darbo dienų.

3: Jei negavote prekės, prašome spauskite norėdami patvirtinti, kad gavo iš anksto, kad nebūtų sukelti jūsų nuostoliai.Kai gaunate prekes, patikrinkite, ar prekės yra geros būklės, ir tada spustelėkite patvirtinti.Jei jūsų netenkina, prašome pateikti mums atsiliepimų laiku, ir mes grąžinsime jums visiškai.Jei jus tenkina prekių, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti, padėkoti.

4: Rinkti šią parduotuvę ir iš karto mėgautis 3%-5% visos parduotuvės prekes su nuolaida.

5: prekės šioje parduotuvėje galima wholesaled.Jei jums reikia pirkti dideliais kiekiais, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo užklausą, ačiū.

Galiausiai, norėčiau jums palinkėti laimingų apsipirkimo

Žymos: vyrų modelio marškinėliai, incerun marškinėliai, megztinis tuščias, trikotažas moheros, ponios megztinis tuščias, medvilnės megztinis tuščias, tuščias džemperis vaikams, rankų darbo megztinis, megztinis mori, negabaritinių tuščią megztinis

Prekės Pavadinimas LCXMND
Modelio Numeris 100% Medvilnės
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas diržas
Rankovės Stilius Reguliariai
Storis Storas (Žiemos)
Medžiaga Medvilnės
Nuimamas Dalis NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Su gobtuvu Taip
Stilius Atsitiktinis
Tipas Reguliariai
Apykaklės Mygtukas Up Apykaklės
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų