360 Sukasi Mount 2 1 Lanksti Tingus Laikiklis, Pull-Up Stalinis/Sieninis Mobilųjį Telefoną, Planšetinį kompiuterį Laikiklio Stovas Reguliuojamas Lovos Virtuvė

€6.97

€10.40

-32 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1. Rodoma medžiagų :pagrindo laikiklis yra pagamintas iš aliuminio lydinio , tvirtas ir patvarus , kuris tvirtai rėmė siekiant užkirsti kelią drebulys.

2. Profesionalus dizainas : konsolė yra įrengta su neslidžiais silikono padas apsaugoti savo planšetinį kompiuterį ir mobilųjį telefoną.

3. Multi-kampas reguliuojamas laikiklis : Jūs galite surasti tobulą perspektyvos žiūrint vaizdo įrašus, atsižvelgiant selfies, skaitymas, vaizdo skambučius ir pan.

Aprašymas:

Kompaktiškas dizainas su gera silikono kilimėlis, siekiant užkirsti kelią atramos stumdomas virš lygaus paviršiaus .

Specifikacijos: Spalva: juoda, sidabro(neprivaloma) Dydis: S (5-10.5 colių) Medžiaga: Aliuminio lydinys

Pakuotė:

1 * Planšetinio Kompiuterio Turėtojas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas

Žymos: "ipad" tvirtinimo prie sienos nuotrauką, tabletę wall mount metalo, telefono stovas, 5d "pasidaryk pats" diamond tapybos grožio ir žvėrys, tablet stand, "ipad" wall mount, sienos tablečių, gvigu pagalvėlė, mobil telefono, virtuvės įrankis

Funkcija Įkroviklis
Prekės Pavadinimas EDUP
Dydis S (5-10.5 inch)
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris /
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų