NAUJŲ Ausinių Garsiakalbis "Bluetooth" Beanie Skrybėlių Žibintai Naktį Paleisti Built-in Stereo Speakers USB Įkrovimo LED Mezgimo Kepurė Šilta Mada

€10.20

€16.46

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Savybės:

["Bluetooth" 5.0 Kepuraitė]5.0 "Bluetooth" belaidžio ryšio technologija siūlo stablest ir stipriausią ryšį,palaikymas muzika ir skambina, lengvai ir greitai sujungti su savo prietaisus.Built-in Stereo Garsiakalbiai ir Mikrofonas, padidinti savo muzikos klausymo patirtį.Jūs galite pašalinti jį imti, kurį nešiojamąjį kompiuterį, centrinis bankas, kištukinis lizdas, automobilinis įkroviklis, etc.

[Ilgas Darbo Laikas Belaidė laisvų Rankų įranga], Pastatytas su lengva prieiga USB įkrovimo lizdas, tiesiog imti jį per įtraukta USD kabelį.Tai trunka 1-2 valandas, kad gauti visiškai įkrauta.Baterijos siūlo nepertraukiamo darbo laikas siekia iki 10 valandų.Puikus kempingas, žygiai, slidinėjimas, medžioklė, bėgimas ristele, važiavimas dviračiu, šuo vaikščioti, auto remontas ir kt.

[Vienas Dydis Tinka Visiems - Unisex Skrybėlę]Šios beanie kepurė pagaminta iš ultra-minkštas ir puikios izoliacijos akrilo tampus medžiagos, kurios turi didelį elastingumą, suteikia maksimalų komfortą,delikatesas, ir mobilumas labiausiai universalus gyvenimo būdo patalpų, sporto aktyvaus lauko, arba kasdienio naudojimo nepakenkiant patogumui.Tai yra rankomis skalbti, prašome pašalinti LED ir rankų prieš skalbiant.

[USB Įkraunamas LED]Hands-free LED šviesos yra įkraunamas ir nuimamas, nebegali eikvoti savo pinigus dėl baterijų.Jūs galite pašalinti jį imti, kurį nešiojamąjį kompiuterį, centrinis bankas, kištukinis lizdas, automobilinis įkroviklis, etc.

Tai trunka apie 1-2 valandas imti visiškai ir trunka 2-8 valandų darbo laiką.LED Žibintai pastatytas ir šviesos iki 30 metrų atstumu.Ji atkreipia dėmesį kryptinės šviesos link, ką jūsų akys žiūri.

Jūs galite dėvėti jį ne dėl medžioklės, kempingas, kelionės, bėgimas, pėsčiomis, auto remonto, bet kur, kur jūs norite, dirbti apšvietimo ir be jūsų ranką.GERIAUSIA dovana pasirinkimas Padėkos Dienos, Kalėdų, Gimtadienio ir kitomis ypatingomis progomis.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

spalva:juoda

medžiaga:medvilnė

dydis:22x21.5x2cm

Pakuotė:

1 * "Bluetooth" bžūp

1 * Įkrovimo kabelis

Žymos: b "bluetooth" garsiakalbis, h dulkių dangtelis garsiakalbis, žibintai, automobilio radijas, bluetooth garsiakalbiai 100w super bass, bt nešiojamųjų garsiakalbių, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, "bluetooth" garsiakalbis, garsiakalbis, led žibintai

Baterija Taip
Sertifikavimo CE
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Komunikacijos "Bluetooth"
"Bluetooth" Versija 5.0
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Kanalai 5.0
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas centechia
Garso Crossover Visą Asortimentą
Įvesties Galia(W) <25 W
Garsiakalbio Tipas LAUKO GARSIAKALBIS
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis USB

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų