Xiaomi Mijia M365 Elektrinis Motoroleris, Išorinis Padangų Atnaujintas Pradinio CST Pripučiamos Padangos 8 1/2X2 Vamzdis Padangų Pakeitimo Vidinės Kameros

€9.88

€19.75

-49 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų: 1,viršelio padangų yra pagaminti iš aukštos kokybės gumos, kuri yra plyšimui atsparus, atsparus įbrėžimams ir patvarus.Vidinis padangų yra geresnis ir sutirštės, pagerinti vairavimo komfortą M365 elektrinis motoroleris.

2,Lengva įdiegti ir nuimti, užtikrinant maksimalų komfortą

3,storesnis konstrukcija užtikrina lankstumą ir slopinimo pajėgumą.Jis gali atlaikyti bet kokį slėgio pokyčius.

4,Lengvas ir neslidus, jis yra tvirtas, patvarus naudoti patirtimi.Jis pasižymi gera pagalvėle poveikį ir lengviau įdiegti nei kietos padangos.

5,Aukštos kokybės padangos, geras aptarnavimas.Jis atneš jums aukštos kokybės prekybos patirtį.Jums bus keliauti su jūsų Xiaomi M365 elektrinis motoroleris.

Viršelio padangų yra pagaminti iš aukštos kokybės gumos, kuri yra plyšimui atsparus, atsparus įbrėžimams ir patvarus.Vidinis padangų yra geresnis ir sutirštės, pagerinti vairavimo komfortą M365 elektrinis motoroleris.

Lengva pritvirtinti ir nuimti, užtikrinant maksimalų komfortą

Storesnis konstrukcija užtikrina lankstumą ir slopinimo pajėgumą.Jis gali atlaikyti bet kokį slėgio pokyčius.

Lengvas ir neslidus, jis yra tvirtas, patvarus naudoti patirtimi.Jis pasižymi gera pagalvėle poveikį ir lengviau įdiegti nei kietos padangos.

Aukštos kokybės ratų, geras aptarnavimas.Jis atneš jums aukštos kokybės prekybos patirtį.Jums bus keliauti su jūsų Xiaomi M365 elektrinis motoroleris.

Informacija:

Medžiaga: Guma

Matmenys(Apytiksl.):

Išorinis padangos: vidinis skersmuo 15.5 CM/6.10 per, išorinis skersmuo: 21CM/8.5 tam, plotis: 6.5 CM/2.56 į

Vidinis padangos: vidinis skersmuo-15CM/5.91 tam, plotis apie 2,5 CM/0.98 į

Žymos: xiaomi motoroleris esminius elektros, xiaomi m365 silikono plug, electr motoroleris, cst padanga xiaomi, kroviklis motoroleris pro 2, m365 xiaomi, m365, aliuminio laiptų, padanga cst, m365 padangos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris už Xiaomi M365
Įtampa 12V
Tipas Scooter Padangos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų