Rankų Darbo Bushido Katana Japonų Samurajus Kardas Aštrus Metalo Amatų Full Tang Tamashigiri Peilis Gražus Namų Puošybai

€79.78

€93.86

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Bendras ilgis : 103cm/40.6 colių Ašmenų medžiaga : Aukštos anglies plieno

Ašmenų ilgis : 70cm/27.6 colių Tsuba : Lieti

Rankenėlės ilgis : 26cm/10.24 colių Habaki& Seppa : Žalvaris

Peilio plotis : 3.2 cm/1.25 colio Menuki : Lieti

Disko storis : 0,7 cm/0.28 colių Fuchi& Kashira : Lieti

Tang : Full tang Ito& Sageo : sintetinio šilko

Kraujo groove : Vieno bo-hi Rayskin : Sintetinis rayskin

Hamon : Skiriasi hamon labai griežti : Kietmedžio

Ryškumas : Sharp Plaukiojančios Priemonės : Rankų Darbo

Peilis: ašmenų šis kardas yra ranka, kūjo ir poliruoti su 10 procedūrų su senovės metodas.plieno mes naudojame, yra ne normalus plieno su sunkvežimiu ar automobilius ar kitas gyvenimo elektra,plieno, naudojama menčių turinys daug daugiau anglies ir grynumas negali būti panašus.Peilis yra aštrus, jei norite, kad jis unsharpened, prašome susisiekti su mumis.

Tsuba: lieti, prašome palikti mums pastaba jei norite surinkti vieną ant jo.Į tsuba yra naudojami siekiant apsaugoti jūsų rankas nuo stumdomas ant menčių per thrusts ir skauda nuo savo oponentų.

Į Habaki (ašmenys apykakle) : jis yra vientisas žalvario statybos.pagrindinis taškas habaki yra, kad aš stora į diską,taip, tai yra normalu, jei yra ant nulio.

Du Seppas (tarpiklis) : užtikrinti Tsuba (jei tsuba nėra taip griežtai po ilgo laiko naudojant,galima išnarstyti kardas ir įdėti daugiau seppas ten).

Menuki: papuošalai ant rankenos,po vieną kiekvienoje pusėje.

BO-HI(kraujo griovelis): Ilgai HI kiekvienoje pusėje.Iš tikrųjų tai yra nesusipratimas BO-LABAS, kaip kraujo groove, tai yra ne tik naudojamas kraujo nuleidimas,pagrindinis dalykas yra šviesos svorio kardas, kad galima padaryti kardas lankstus ir suteikia garsinį atsiliepimus, kai linguodavo.jei norite, kad kardas su stipri jėga, jūs galite laikyti kardą, be BO-HI.Susisiekite su mumis, jei nenorite, BO-HI.

Šiltas 1 Eilutę. Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas.Galutinis spalvos, prašome kreiptis į mūsų tikroji prekės.Prašome žinau, tai prieš jus pirkti.Ačiū ! 2. Nuotraukas rodome yra 100% Realių Objektų Fotografija . 3. Kaip ir visi mūsų kardai yra visiškai rankų darbo, 1`2 cm skiriasi, gali būti egzistavo. *Paketas apima: 1.surinkti kardas labai griežti (bet kardas stovėti nėra įtrauktas) 2.kardas krepšys (spalva yra siunčiami atsitiktinai,nemokamai, kaip dovana, ne garantija, grąžinimo ar keitimo)

Jūs galite kurti savo kalaviją čia.Tiesiog palikite mums pastabą apie jūsų jungiamosios detalės reikalavimus ir mes paruošime kardai pagal jūsų poreikius.

Nemokamai Lydinio Detalės uώ

Nemokamai Ito/Sageo uώ

Mes nuolat ito ir sagoe tos pačios spalvos.

Prašome atkreipti dėmesį, jav, kuri yra už ito ir kurie yra už sageo kai jūs padarysite užsakymą, jei norėsite keisti tada įvairių spalvų.

Nemokamai Rayskin uώ

Nemokamai Duokite uώ

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2`5 darbo dienas parengti kardas, jei nėra pritaikymas apie tai.Daugiau laiko bus reikalinga, jei kardas yra individualus.

2. Visi kardai bus išsiųstas AVS.Tai yra tik laivybos būdas, kuris gali laivų kardai.

3. Pirkėjų Informacijos-Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Tačiau kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne laivo savaitgaliais arba valstybinių švenčių dienomis.

Longquan yra originalus vieta branginama kardai ir spalvos jūros vandens (reikmenys).Jis yra garsus savo šalyje ir užsienyje gamybos Longquan kardai.Dėl bazė 2600 metų'traditional kardas kultūros Longquan, mūsų įmonė paveldima ir plėtoti protėvių kardas-kalimo amatu, sugeria nuopelnus kitų kolegų, ir pasirinkti geriausią medžiagos sėmėsi kardai per 20 darbo procedūros, pavyzdžiui, įspaudimo, shoveling, padavimo, graviravimas, grūdinimas, poliravimas ir kt.Jis yra žinomas už skiriamieji bruožai "atkaklus ir aštrus, pora kietumas su minkštumo, grasina blizga ašmenys, prabangus modeliai ir detalės"

Ačiū už didelius lūkesčius ir paramos iš mūsų klientams.Mes niekada nuvilti, bet kardas-mylėtojas ir mūsų klientams.Tuo tarpu, mes siekiame, kad kiekvienas kardas turi būti puikus naujomis pastangomis, todėl tobulumo tobulas, ir patenkinti visus klientų'satisfactions.

Žymos: katana kardas, kardas, knive, nakiri peiliai, filtras sharp, peilis, bushido marškinėliai, katana kardas nekilnojamojo kardai, peiliai kung fu, chi kardas mėlyna

Režimo Numeris TK001
Temos Sportas
Kardas tipas Japonijos samurajų kardas katana
Tsuba medžiaga (guard) Aukštos Kokybės Lydinio Tsuba
Prekės Pavadinimas Brandon Kardai
Stilius Liaudies Menas
Ryškumas Labai aštrūs(mūšis pasiruošę)
Medžiaga Metalo
Disko Tipas full tang peilis
Ašmenų Medžiaga 1060 anglies plieno
kalimo techonology visiškai rankų darbo
Naudojimas Iaito/pjovimo praktika/display/cosplay
Tsuka medžiaga (rankena) sintetinio šilko ito+sintetinių rayskin+lydinio detalės
Regioninės Funkcija JAPONIJA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų