3G Didelis Mygtukas Mobilusis Telefonas, Vyresnio amžiaus žmonėms, Vyresnysis Mobilusis Telefonas Su SOS Avarinis Mygtukas Klausos Pagalba yra Suderinama ir Įkrovimo Dokas

€24.70

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prašome atkreipti dėmesį prieš pateikiant užsakymą:

Šis telefonas palaiko 2G tinklas/3G tinklo, prašome pasirinkti atitinkamą produktą pagal savo poreikius.Tarp jų, Jungtinėse valstijose, Australijoje ir Kanadoje gali naudoti tik 3G versija.

Tik Remia kalbų: anglų, prancūzų, vokiečių, italų, ispanų,rusų

☎ [Naujoji UI Operacinės Sistemos 】naujausia operacinė sistema, didesnis šriftas, aiškiau, meniu piktogramos, stebėtinai didelės apimties ir aukštos raiškos garsiakalbiai nėra priimtas didelis mygtukas telefono 2019. Built-in audio, video, Bluetooth, FM audio, skaičiuotuvai, žadintuvai , kalendoriai yra tai, ir tai galima laikyti iki 100 telefonų knygos įrašų.Įrengta įkrovimo dokas ,šis telefonas yra labai patogu vyresnio amžiaus žmonėms įkrauti telefono.

☎ 【 Atnaujintas Super Didelis Baterijos 】1000 baterijos būti didesnė baterijos talpa, nei jokių kitų gaminių iš savo pobūdžio.Jos pokalbio metu gali paskutinių 5-6 valandų ir budėjimo laikas 240-300 valandų (10-12 dienų).Su saugia ir aukštos kokybės elektros branduolys, ji turi neįtikėtiną baterija, greičiau įkrovimo greitis ir saugiau, įkroviklis

☎ [ Funkciją Balso Transliacijos ], Kai skambinate, paspauskite atitinkamą skaitmeninį mygtuką, telefonas bus išsiųsti atitinkamą skaičių balso užtikrinti, kad vyresnio amžiaus nespauskite negerai.Kalbų metu remia balsu anglų, vokiečių, ispanų, prancūzų ir italų.Jūs taip pat galite išjungti balso.

☎ [ Mobilieji Telefonai Be Sutarčių ] Šis telefonas yra mygtukas telefono be sutarčių, ir jūs galite pasirinkti paketą savo paslaugų teikėją.Šis telefonas palaiko visas 2g ir 3G tinklus Europoje, yra tinkama už telefono skambučius ir tekstinius pranešimus, bet nepalaiko Interneto prieiga.

☎ 【 SOS Funkcija 】 - 5 skubios kontaktus, telefono M2301 turi SOS mygtuką, esantį ant galinės leidžia tiesiogiai prisiskambinti pageidaujamą telefono numerį avarijos atveju.Idealiai tinka vyresnio amžiaus žmonėms, vaikams ar žmonėms su negalia.

Žymos: gsm signalizacija, 5g, infinix karšto 8, oukitel telefono, telefonas, att telefonai, telefono modelis, mobiliojo telefono minimi, lonati usb raktas, mobil telefono

3.5 mm Ausinių Prievadas Taip
RAM Kaip 512M
Ekranas 2.31" QVGA ekranas
Jutiklinis Ekranas No
Ekrano dydis diapazonas Itin kompaktiškas (<5.5")
Kalbos Italijos
Galinio Vaizdo Kamera Pikselių Kaip 1MP
Prekės Būklė Naujas
Baterija 800 mAh
Sertifikavimo EEĮ atliekos
"Bluetooth" Versija 4.0
Ekrano Rezoliucija 240x320
SIM Kortelės Kiekis 1 SIM Kortelės
Atminties Kortelės Tipas Dalijamasi su SIM lizdas
Biometrinių Technologijų No
Galinio Vaizdo Kamera Kiekis 1
Veikimo Sistema Dumbphone OS
Įkrovimo Sąsają Tipas Micro Usb
Prekės Pavadinimas USHINING
Optinis Priartinimas No
3G WCDMA(UMTS/HSPA) 850/2100Mhz
Wi-Fi Perdavimo Standartas 802.11 a
Pagrindinis Daviklis Galinio Vaizdo Kamera Kita
Baterijos Talpa(mAh) Kita
belaidžio įkrovimo No
Baterijos Talpa Diapazonas <3000 mAh
CPU Branduolių Kiekis Single Core
Ekrano Tipas Normalus Ekranas
Budėjimo Laikas Iki 200 Valandų
Įkrovimo Galia 20W
Parama 2G,3G sim kortelės
Baterijos Tipas Nuimamas
Greitas Įkrovimas Greitai Prisitaikanti Mokestis
NFC Taip
Pikselių Priekinė Kamera 0.3 MP
PROCESORIAUS Modelis Kita
ROM Kaip 512 MB
Ekrano medžiagos LCD
Ekrano Dydis ≤4.0"
Dizainas BARAS
Kilmės KN(Kilmės)
Priekinė Kamera Kiekis NĖRA
Korinio ryšio CDMA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų