Kūdikio Vežimėlis Priedai, Baras Pasukimo Vežimėlis Bamperis Atrama Reguliuojama Rankena Geležinkelių Babyzen YoYo Kūdikio Vežimėlis

€12.19

€22.56

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Reguliuojamas&Tvirtos Pagalvėlės: Minkšti ir lankstūs bamperis užtikrina jūsų vaiko saugumui, nesvarbu, kur jūs einate, ji yra visiškai tinka Babyzen YoYo vežimėlio rėmo.

2、Paprastas Įrengimas: buferis yra skirti būti įrengti per kelias sekundes, tiesiog refasten ji su rėmu!Lengva naudoti: kūdikis gali turėti rankenos, o sėdi ramiai.

3、Kartus su Savo Vežimėlis: Mūsų atrama tampa jūsų dalimi, vežimėlis, ir ji gali būti lengvai sulankstyti su savo vežimėlį, todėl jums nereikia pašalinti jį, kai jums sukrauna arba suskleisti vežimėlį.

4、Kamšalu Paramos: Tai turėklą vežimėlį, turėklai, grindų turi papildomą sluoksnį putos papildomas komfortas, ir užtrauktuku rankovės gali būti atidarytas arba uždarytas greitas ir lengvas valymas.Sulankstomas: Kai įrengta rankenos, vežimėlį galima sulankstyti be problemų.

5、Saugiai ir Patogiai: Pagamintas iš PU odos (dirbtinės odos) ar vandeniui Oksfordo audinio.Rankos dizainas yra labai saugus ir patogus, ir bamperis rankos gali atlaikyti kitų svarbių veiksnių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Patobulinta Sport Bamperio Juosta

Dydis: PU odos

Tinka: Tinka modeliai su vamzdžių skersmuo 8cm/3.15 colių ir du vamzdeliai su atstumu (apie 40cm/sudarė 15,75 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Vežimėlis Bamperis

Žymos: kūdikių vežimo ratų, dreambaby vežimėlis įrašus, yoyo babezen priedai, bamperis vežimėlis, kūdikio vežimėlis yoya, yoya, profesinės yoyo, cybex vežimėlis, yoyo babyzen priedai, vežimėlis

Tipas Porankiai
Sertifikavimo EN
Amžius 2-3Y
Modelio Numeris Vežimėlis Baras Rotaciniai
Medžiaga Medvilnės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų