Mink kamuolys sages moterims Aksomo Juostelės Bowknot Gražus Kamėja Imituojamas-pearl Sagės Derliaus Elegantiškas, bižuterijos

€2.51

€3.54

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Už tą pačią kainą, mes jums geriausios kokybės.Jei savo užsakymą susiduria su kokiu nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir mes stengiamės jums padėti ją išspręsti.

PRANEŠIMAI nuotraukų apie mūsų gaminius fiksuoti visus fizinius.Tačiau dėl skirtingų šviesos ir monitoriai, kompiuterių ir telefonų,spalva produktų nuotraukos gali būti šiek tiek skirtis nuo realios spalvos.Ir mūsų produktų kokybė nebus paveiktas šio.

Express aprašymas Logistikos apibūdinimas, nuo balandžio 20-ąją, visi vieno užsakymų yra mažiau nei 5 dolerių, suvienodinti Įprasta Express, bendrosios kad daugiau nei 5 dolerių išleistų registruotu express, mes labai atsiprašome, kad pareikšti nepatogumų jums, prašome, atleisk!

Žymos: imperatorius marškinėliai, desertas tapetai, šviežių vilnos moterims, lady kamėja juoda, kamėja derliaus, kamėja "pasidaryk pats", lankas sagė, moterų rankinio modelis, lady sidabrinė kamėja, sagė juostelės

Medžiaga Audinys
Prekės Pavadinimas EVerLastingLove@ViVian
Sagės Tipas Sagės
Metalų Tipas cinko Lydinys
Sagės sagė
Modelio Numeris 0300
Smeigtukai moterų sagė
Bowknot Mink kamuolys sagė
broche drabužiai moterims
Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Formos\modelis Bowknot
sagės papuošalai Sagė moterims
emalio pin sages moterims
lankas sagės sagės smeigtukai
Elemento Tipas Sagės
svetimas dalykų nemokamas pristatymas sagės
Bauda ar Mados Mados

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų