Naujas Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas NS/PS3/ One S Valdytojas Kovoti Stick Adapteris Magic-NS Nintendo Jungiklis NR PC/NEOGEO MINI

€8.47

€9.41

-9 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

modname=ckeditor

Naujas Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas NS/PS3/ One S Valdytojas Kovoti Stick Adapteris Magic-NS Nintendo Jungiklis NR PC/NEOGEO MINI Suderinama Modelis : Naujas Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas NS/PS3/ One S Valdytojas Kovoti Stick Adapteris Magic-NS Nintendo Jungiklis NR PC/NEOGEO MINI 1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.Mes galime tai padaryti : 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 2,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 3,Gaminti garantija : suteikiame 3 mėnesių garantija. 4 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 5,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 6,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 7,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas ne mažiau kaip 7 metus mes daug patirties.Savybės : visiškai naujas ir aukštos kokybės .Belaidžio ryšio valdiklis, adapteris, skirtas "Nintendo" Switch/PS3/PC/NEOGEO mini ir PS Klasika.Naujas integracijos dizainas.Techniniai duomenys:

Nauja versija 1.2 - ateina su USB C Tipo Kabelis .

Apsilankykite oficialioje interneto svetainėje : http://www.mayflash.com/Support/Download/ ir patikrinkite, apie naują update firmware kartais, nes palaikymo komanda bus išleisti firmware didinti produkto.

- Belaidžiu būdu prijungti savo PS3,Nintendo Jungiklis Pro, Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con, Wii U "Pro", ir " Xbox One S Bluetooth valdytojai į savo Nintendo Jungiklis, PS3 ar PC sistema.

Suderinama su "Xbox 360" belaidį valdiklį pagal Xbox 360 raktą.

- Laidinio PS3, Nintendo Jungiklis Pro, Xbox Vienas, Xbox Viena S, "Xbox 360" kontroleriai ir kovoti lazdos, ir standartinis laidinio USB valdikliai gali būti prijungtas prie jūsų Nintendo Jungiklis, PS3 ir PC sistema.

- Mažas dydis su puikus suderinamumas.

- Įjunk ir dirbk!

Prašome žinoti, kad tai yra suderinama NeoGeo Mini dabar, apsilankykite Mayflash oficialią svetainę ir atsisiųsti konkrečias firmware: http://www.mayflash.com/Support/Download/ Pakuotė: 1x Magic-NS Adapteris 1 x User manual 1 x USB C Tipo Kabelis 1x Mygtukas Lipdukai Pranešimas: 1. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip skirtumas-ekranas.Prašome suprasti. 3. Jei ginčo dėl nežinote, kaip naudoti yra nepriimtini, kaip jie įskaitant instrukcija viduje thx . 4. Jei rasti gerą ar paketą, sugadintų ar dingusių daiktų pls imtis aišku, vaizdo pilnas paketas ir realaus svorio gavo .ir susisiekti su mumis pirmą kartą .taigi, spręsti jums artimiausiu metu thx .PS: Šis punktas apima tik Adapteris, kita konsole arba priedai nuotraukas demo nėra įtraukti.Dear klientas ši magiška-NS versija yra Ne parama PS4 .

Žymos: pc stick, odos jungiklis, mini pc langas 10, neo-geo pocket, nintendo jungiklis controlers, atveju nintend jungiklis, rcm jig nintendo jungiklis, džiaugsmas con nintendo jungiklis, X03, NINTENDO JUNGIKLIS

Švinas Laikas 1-3days darbo dienas
2 funkcija Paramos Dropshipping
Funkcija Magija-NS Belaidis valdiklis adapteris Nintend Jungiklis/PS3/PC
Suderinama Modelis Magija-NS Belaidis valdiklis adapteris Nintend Jungiklis/PS3/PC
Sekimo Numerį Registruota sekimo numerį
kilmės vieta Šendženas
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Modelio Numeris Nintendo Jungiklis
Prekės Pavadinimas SOUFOL
Funkcija 1 Naujausias Dizainas
QC 100% Realių Išbandyti vieną
Pakuotė Burbulas krepšys+Kieto popieriaus langelį
Prek.kod 1PCS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų