LC-3400 Klasikinė gitara 1/2/34 "[10] PRISIMENANT

€53.25

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

LC-3400 Klasikinę 6 Stygų Gitara 1/2/34 ".

Viršutiniame aukšte laminatas eglė, nugaroje ir šonuose-liepų, fingerboard klevas fingerboard kaklo-fanera tiltas Klevas peg linija mechanika- "chrome", окантовка-5-слойная, spalva-natūrali.

Gamintojas PRISIMENANT

Draugai, jei jums reikia unikalios specifikacija, jūs galite ieškoti parduotuvėje ar užduoti mums klausimą.Mes, be abejo, atsakyti ir rasti tinkamą produktą!

Prekių pristatymas yra atliekamas bendrovės sdek ar pašto rusijos Federacijos.

Kaip taisyklė, nedidelio dydžio prekės (reikmenys) pristatomos paštu, didelio dydžio (įrankiai ir įranga) yra pristatomos SDEC.

Siekiant sumažinti laivybos kaina, naudoti kuponus mūsų parduotuvės =)))

Dėmesio!!!Jei jūsų vietovėje nėra punkte, išdavimo SDEC, mes siūlome pristatymas į artimiausią tašką, ar galite užsisakyti komentarą užsakymo pristatymas "iki durų".Šiuo atveju, pristatymas bus mokama pagal jus, be to, gavus sklypo.

Apie parduotuvę "muzsale"

Mes parduodame prekes iš oficialių atstovų pasaulyje prekinių ženklų rusijos Federacijos teritorijoje.Mes dirbame dėl rinkos muzikos instrumentų ir muzikos įranga nuo 2009 metų. Nuolatiniai rėmėjai-visi-rusijos ir tarptautinių varžybų, kultūros ir švietimo projektus.

Mūsų patirtis leidžia suteikti jums įdomiausius prekes iš daugybę.Visos prekes turi garantija iš oficialių tiekėjų.

Visos prekės yra apdrausti.Tai yra didžiulis pliusas, dirbti su mumis.Prenumeruoti mūsų puslapyje.Jūs išmoksite, visų pirma, apie naujas prekes ir geros nuolaidos pirmas.

Laimingas pirkinių!

Nuoširdžiausi Linkėjimai, komanda MuzSale

Žymos: floyd rose tremolo, duoklė žiūrėti, senovės pav., šokolado gitara, acoust gitara, elektrinės gitaros rinkinys, capo elektrine gitara yamaha, kfc mašina, automatinis gitaros derintuvas, gitara kietas viršų

Pikapas NĖRA
Tinka Namų mokymas
Prekės Pavadinimas DUOKLĖ

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų