OGAMACRIUS Juoda Masažo Pagalvė Elektros Petį Su Šilumos Minkymo Shiatsu Galvos, Kaklo, Nugaros Massager Pagalvėlė

€136.67

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis internete, mes pasistengsime atsakyti į jūsų žinutę, taip greitai, kaip įmanoma, prašome neatidaryti ginčo! !

Šiuo metu, mes turime nustatyti sandėliuose, Rusijoje ir Ispanijoje.Klientų Ispanija ir Rusija gali tiesiogiai laivų, iš mūsų vietos sandėliuose.Logistikos terminas Rusijoje yra apie 2 - 8 dienomis(Išskyrus atokiose vietovėse) ir Ispanija yra 3 - 5 dienos, dabartinės logistikos laiku kitose šalyse yra nestabili.Skirtingos šalys turi skirtingus logistikos laiku.Jei negalite rasti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis internetu.Mes padėsime jums teirautis logistikos informacija, bet neturite atidaryti ginčus.Dėkojame už jūsų supratimą ir kantrybę.

Prašome patikrinti, specifikacijos ir spalvų atsargiai, prieš pateikiant užsakymą.Po pirkimo, mes pristatysime prekes pagal specifikacijas ir spalvas galite rinktis.Prašome nereikia skųstis, kad mus ar mums blogas peržiūros, nes negerai pirkti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis internetu ir mes pasistengsime jums padėti 24 valandas per dieną (, jei ji yra sekmadienis arba Kinų tradicinės šventės.atsakymas bus vėlu)

3 in 1 masažo pagalvė

Galima masažas kaklo,peties ir atgal tuo pačiu laiko Funkcijos 1. Pirmyn rotacija yra įjungtas automatiškai. 2. Masažo pagalvė naudoti naujausias funkcijas, masažas galvos kondensuotas infraraudonųjų spindulių, gali pasireikšti hipertermija, magnetinė terapija, vibracijos masažo keturias funkcijas. 3. Su tolygus greičio reguliavimas funkcija, galite pasirinkti, greitai arba lėtai, ne bus. 4. Pagrindinis valdymas yra paprastas ir patogus . 5. Tinka tiek automobilių ar namų naudojimo. 6. Skirta masažo, akupunktūros taškų kaklo 7. Aukštos kokybės variklis ir perkaitimo apsauga. 8. Puikus atsipalaidavimą kaklo,nugaros, juosmens, kūno masažas ir stipriai minkyti.

Pirkėjas pranešimas

Pristatymas: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir darbo užmokesčio tvarka.Mes įsitikinkite, kad kokybė yra geriausia, prieš išsiųsdami straipsniai per 3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių pervežimų, nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes jums patikrinti savo sklypo su logistikos ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!Pagal Nemokamas pristatymas būklės, mes turime teisę pasirinkti, express pristatymas būdu, be DHL/Fedex/ UPS/ EMS express ir kt.Pirkėjų Informacija: Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko, kreipkitės į mus išplėsti prekės gavimo metu.Paprastai, mes bus stebėti, kas vienas iš mūsų klientų stebėjimo informaciją kartą per savaitę.Dėkojame už jūsų supratimą.Paslaugos Ir Garantijos: 1. Visi massagers parduodami jav atlikti 1 metų gamintojo garantija. 2. Jei jums rasti jūsų prekės gali būti sugadinti, prašome kreiptis tiesiogiai į mus,mes jums suteiksime puikus sprendimas.Laivybos išlaidos yra padengti pagal jus, jei jis yra jūsų atsakomybė, ir pls mums sekimo numerį.Mes grąžinsime, kai mes gauti sklypą. 3. Jei jums reikia pagalbos dėl jūsų prekė problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų techninės pagalbos bus ten, kad padėtų jums

Apie atsiliepimą

Prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prašome leiskite mums turėti galimybę padėti jums jokių problemų, kad jums susidurti.Grįžtamasis ryšys gali būti ne panaikintas, dabar ir neigiami ir neutralūs atsiliepimai bus žalą mūsų motyvaciją, suteikiant jums puikų klientų aptarnavimą ir nr. padėti spręsti bet kokį sandorį problema.Jei jus tenkina mūsų paslaugų, pls palikti 5 žvaigždžių atsiliepimų.Have a nice pirkinių patirties čia.

Žymos: masažas shiatsu kaklo, shiatsu pagalvė, elektrinės sienų masažo pagalvė, jinkairui masažas, Pagalvėlė, asmens massager elektros, elektriniai šilumos pagalvė, 95 veido kaukė, pečių massager acupoint, atgal massag

spalva juoda
Produkto pavadinimas Daugiafunkcinis masažo pagalvė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnė, ABS
Dydis Medium
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Prašymas Įstaiga
Energijos Taupymo Režimas Transporto priemonės galia AC
Standartinė Įtampa 220V
Nominalus Laikas 15 minučių
Modelio Numeris PC6
Tipas Sveikatos priežiūros, sveikatos produktų
Prekės Pavadinimas NINGDECRIUS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų