Gumos Tualeto Šepetys Patvarus Valymo Šepetys Vertikalus WC Tualeto Šepetys Turėtojas Su Dangčiu Nėra Aklas Kampas Vonios Šveitimo Priemonė

€9.86

€12.33

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto pristatymas

Tai yra tualeto šepetys su TPR nauja medžiaga, kaip teptuku galvą, kuri nebus pažeisti tualeto, kad galėtumėte kruopščiai išvalyti bet kokio kampo, tualetas. • Šepečio galva bus ne linting, gali pasiekti tikslą, nukenksminimo, ir teptuku galvos nebus tamsintas su beicu. • Paprastos konstrukcijos, bazė naudoja išvaizda kilimo ir tūpimo tako formą, geriau taupyti erdvę. • Dizaino šepetys galvutė su dangtelį gali antspaudu išjungti savitą kvapą ir geriau.Tai yra derinys kokybės ir estetikos.

Valymo asistentas

Graži išvaizda, TPR teptuku galvos, Dizaino, su dangčiu

PREKĖS INFORMACIJA

• Aukštos kokybės medžiagos PP, patvarus.Sveikas ir aplinkos apsaugą, patogios laikymui, neleidžiančioms slysti. • Nauja TPR teptuku galvos, lanksti ir tvirta, nėra pažeisti, tualetas.Ne praliejimo, jokių dėmių ant šepečio galva. • Dugno drenažo skylę dizaino, lengvai išdžiūti. • Pagrindas gali būti atskirta, ir dvigubo sluoksnio yra stipresnis.Bazė yra padalintas į dvi dalis, kurios gali būti sustiprintas, siekiant išvengti deformacijos. • Madingų spalvų, daro gyvenimą geresnį.

Produkto parametrai

Pavadinimas: Tualetinis Šepetys Medžiaga: PP + TPR Dydis: 36 * 98 * 43mm Grynasis svoris: 175g Spalva: balta, rožinė, žalia, mėlyna.

Apie Pirkimą

Ar jūs turite kokių nors abejonių apie šiuos klausimus?Gal jūs galite susisiekti su manimi tiesiogiai per www.dazasvydziomusiai.lt.

Originali Produkto

Visos prekės yra pagamintos reguliariai gamyklas ir prekių kokybę, gali būti ramūs.

Greitas Pristatymas

Pasirinkite aukštos kokybės transporto kompanija sutrumpinti transportavimo laiką.

Kokybės Paslaugos

Mes stengiamės išspręsti visų problemų, su kuriomis galite susidurti prieš pateikiant užsakymą ir, gavus prekes.

Sekite mus

Kaip mūsų pasekėjų, jūs galite mėgautis daugiau nuolaidų dėl kai kurių produktų.

Apskaičiuota, tranzito laikas

Azija (AS) :11-30 Dieną Europa (ES) :15-40 Dieną Šiaurės Amerika (NA) :20-40 Dieną Pietų Amerikos (SA) :25-45 Dieną Okeanija (OA): 20-35 Dieną *šie duomenys yra tikėtis pristatymo laikas paketo įprastomis aplinkybėmis, tik informacinio; specialiosios vežimo metu turi būti taikoma faktinė padėtis.

Žymos: extractor plaktukas, gumos valytoja, aklas, uaz žaliuzės, gyvūnų tualeto šepetys turėtojas, šveitiklis vienodas, draded vertikalios žaliuzės, gražus pieštukas, tualeto šepetys, vilkti padengti guma

Taurė Medžiaga PP
spalva
Savybės
Klasifikacija
Dizaino stilius
Medžiaga
Nustatyti
Kategorijos
Taikymo Sritis
Modelio Numeris gražus tualeto šepetys
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Tualeto Šepetys Laikikliai
Savininkas Paviršiaus Apdaila Su išleidimo anga
Teptuku Tipas Patvarus Tipas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų