Muchkey Custom Automobilių Grindų Kilimėliai Mazda CX-9 2016 2017 2018 Odos Kilimai Kilimėliai Auto Interjero Priedai(Kairėje vairuotojo)

€46.91

€49.38

-5 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

mes Professsional

1. Nepatinka, nereikalingus, nepatenkinti, prastos kokybės, pasakykite mums, tiesiogiai.NE PASITEISINIMAS, mes grąžinsime jūsų mokėjimo per 24 valandas. 2. Profesionalus, kad atitiktų kiekvieno automobilio grindų kilimėlio tiksli automobilio markė, modelis, metai ir kiti duomenys, todėl jums nereikia siųsti žinutę comfirm. 3. Nėra patvirtinimo, tai reiškia, greitas pristatymas, užsakymas bus pristatytas laiku. 4. Nereikia mokėti brangiau tarptautinė laivybos išlaidų, kai grįšite.Mes siūlome nemokamas pristatymas paslaugų grįžti į produktų į mūsų sandėlį jūsų šalyje. 5. 1 metų garantija, aptarnavimas.Kai automobilių kilimėliai neveikia, prašome susisiekti su mumis, mes siūlome naują nemokamai.

1.Nežinau, kuris grindų kilimėlis bus atitiktų jūsų automobilio tiksliai sudėtingas automobilio modelį per metus atitikimo. 2. Nerimauti gauti neteisingą automobilio grindų kilimėlio, nes negerai pavadinimas ir aprašymas, be jokių vertė informaiton apie savo automobilį. 3. Jei jūs praleisti 2~3 mėnesius palaukti ir gauti negerai grindų kilimėlis, jums bus piktas, bet nežinau, kaip daryti. 4. Atidaryti ginčų, bet sunku gauti grąžinamąją išmoką, todėl jūs turite mokėti brangiau tarptautinės laivybos išlaidų grąžinimo. 5. Ką?Esate laimingi, kad laukti kad po 15 dienų praėjo, bet pardavėjas dar palaukti, man comfirm automobilio modelis, metai, ir kita informacija, kurių prekių pristatymo laikas yra pratęsiamas.

Apie specialių automobilių kilimėliai: 1.Dydis: Individualų kilimėliai ir tikslus, yra tinkami. 2.Pareigos: atsparus vandeniui, dulkėms, kovos su tarša, išnyks, purvo, lengvai valomas 3.Kilmės Šalis: Kinija (Žemyninė) 4.Spalva: Šio stiliaus automobilio grindų kilimėliai turi spalvos ( all black/ juoda raudona/ juoda smėlio/ kavos spalvos /ruda/ smėlio/ Raudonas vynas /raudona /mėlyna) 5. Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Angthing aš galiu padėti I ' ll do my best.Jei jus tenkina mūsų produktas, mes jums labai dėkingi, jei galite palikti mums, 5 žvaigždučių. 6.Ginčas: turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, nereikia atidaryti ginčų, nes mes turime galimybę padėti jums išspręsti visas problemas.

Žymos: kilimų kambarys, miegamajame kiliminė danga, kilimų grindų, kilimas, lėlių lėlės lentelė, kilimų turas, kiliminė danga miegamajame, kilimai ir kiliminė danga, namų kambarį, ūkio kilimėlis, kilimas modernus

Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Prekės Svoris 2000
Elemento Tipas Kilimėliai Ir Kilimai
Elemento Aukštis 30
Elemento Ilgio 60
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Dirbtinė oda
Prekės Pavadinimas muchkey
Modelio Pavadinimas 180555
Grindų Kilimėliai Tipas Odos Kilimėlis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų