Šieno Maišas Kabo Finansuojančiojo Maišo Laikiklis Šėrimo Tiekimo Triušis Kiaulyčių Šinšilų Smulkūs Gyvūnai, Naminių Gyvūnų Narve Priedai

€4.81

€6.59

-27 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、PATOGU MAITINTI DIZAINAS: Mūsų skalbti mašinoje triušis kabinti šieno vadovas maišelis yra pagamintas iš medvilninio audinio , tiesiog įdėti šieno iš viršaus ir pataisyti narve, pateikti netvarka laisvą kelią savo smulkių gyvūnų mėgautis suma šieno, kad jiems reikia.

2、MAŽIAU NETVARKA IR SUMAŽINTI ATLIEKŲ: Laikyti turtinga tiekimo šieno švari ir organizavo maišelį stiliaus dėklu, padėti sumažinti šieno atliekų ir apsaugoti jį nuo šlapimas arba išmatos, galima laikyti narve vieta turi būti švari ir šviežia.

3、Lengvai valomas: nuimamas, skalbti mašinoje, sutaupyti laiko ir užtikrinti higienos saugos.

4、NARVE PRIEDAI: šieno paspaudę valdyti finansuojančiojo krepšys leidžia jums pridėti prie beveik bet kokio narvo.Bet šieno maišą funkcijos, patogus przystawkę uždarymo.Tiesiog patraukite dirželiai per narvo ir sklende, laikykite jį saugiai į narvą.

5、Dydis: 28*46*4CM, prašome nufotografuoti ir patikrinkite, ar jūsų narvo dydis yra tinkamas.

Parametras:

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Spalvos: raudona, mėlyna, juoda

Svoris: Apytiksl.460G

Dydis: Apytiksl.28*46*4CM/11.02*18.11*1.57 į.

Įpakavimas: opp

Sąrašas:

1*Kabo Finansuojančiojo Maišas

Savybės:

PATOGU ŠERTI DIZAINAS: Mūsų skalbti mašinoje triušis kabinti šieno vadovas maišelis yra pagamintas iš medvilninio audinio , tiesiog įdėti šieno iš viršaus ir pataisyti narve, pateikti netvarka laisvą kelią savo smulkių gyvūnų mėgautis suma šieno, kad jiems reikia.

MAŽIAU NETVARKA IR SUMAŽINTI ATLIEKŲ: Laikyti turtinga tiekimo šieno švari ir organizavo maišelį stiliaus dėklu, padėti sumažinti šieno atliekų ir apsaugoti jį nuo šlapimas arba išmatos, galima laikyti narve vieta turi būti švari ir šviežia.

Lengvai valomas: nuimamas, skalbti mašinoje, sutaupyti laiko ir užtikrinti higienos saugos.

NARVAS PRIEDAI: šieno paspaudę valdyti finansuojančiojo krepšys leidžia jums pridėti prie beveik bet kokio narvo.Bet šieno maišą funkcijos, patogus przystawkę uždarymo.Tiesiog patraukite dirželiai per narvo ir sklende, laikykite jį saugiai į narvą.

Dydis: 28*46*4CM, prašome nufotografuoti ir patikrinkite, ar jūsų narvo dydis yra tinkamas.

Žymos: triušio hutch, priedų jūrų kiaulytės, narvas skaistybės vyras, guenia kiaulių priedai, finansuojantysis žuvys, finansuojantysis šieno, jūrų kiaulytės narvas, skirtos perparduoti, bendrieji triušio narvas, šinšilų namas

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų